Uskrevet blad for de fleste – det vil han endre på – Haslum

Uskrevet blad for de fleste – det vil han endre på

Dominic Grimstad er et uskrevet blad for de fleste. Det vil han endre på. 

Bodøgutten signerte 25. januar i år for Haslum på en kontrakt som strekker seg til og med sesongen 2017/18.

– Målet er å bli utenlandsproff og etter hvert spille i en av de største ligaene i verden, sier Grimstad.

Men han vil ikke gi seg med bare det.

– Jeg har også et mål om å ikle meg landslagstrøya for Håndballgutta i løpet av noen år.

Den tidligere Bodø-spilleren trives godt i Bærum og Haslum.

– Jeg er imponert over miljøet som er her i Haslum. Her er det en samlet gruppe, som trives godt i lag, og det er ikke slik her at de unge spillerne er med unge, eller de eldre er med de eldre på fritiden. Her er alle en samlet gjeng, sier 21-åringen, og legger til:

– Det er kanskje noe av det jeg har merket mest i løpet av tiden som Haslum-spiller.

– Hvorfor ble du egentlig Haslum-spiller? 

– Jeg hadde noen gode samtaler med Tom-Eirik (Skarpsno), der han blant annet var i Bodø og fortalte om ambisjonene og hva han så for seg av meg i Haslum, og da var jeg solgt. Jeg likte det jeg hørte av han, og bestemte meg egentlig før jul om hvilken klubb jeg skulle spille for denne sesongen.

– Hvilke ambisjoner har du i år? 

– Det er å bli en jevn og stabil Grundigliga-spiller, samtidig som jeg vil gjøre meg fortjent til spilletid gjennom å prestere godt på treninger.

Klokken 18 går startskuddet for Haslums serieåpning. I dag møter bortelaget Falk Horten i Holtanhallen.

Grimstad tror på en tett og jevn kamp.

– Det kommer til å bli tett. Vi kan ikke gå ut med innstillingen om at vi kommer til å vinne uansett, siden de er et nyopprykket lag. Da ryker vi på en smell.

– Kampen starter på 0-0, og derifra og ut skal vi vise at vi er best.