Tidenes sesongkortsalg for Haslum: Tror på mer enn dobling – Haslum

Tidenes sesongkortsalg for Haslum: Tror på mer enn dobling

Daglig leder Jarle Ludviksen og Haslum Håndballklubb har aldri opplevd en så stor økning i salg av antall sesongkort som i år.

– Salget av sesongkort går kjempebra. Selger vi like mye sesongkort tett opp mot seriestart, som vi gjorde i fjor, så mer enn dobler vi sesongkortsalget, opplyser Ludviksen.

Solgt 32 prosent mer

Haslum har til nå solgt 32 prosent flere sesongkort enn det som var tilfelle i hele fjorårssesongen.

Ludviksen mener det er to markante grunner til at folk klikker seg inn på nett for å kjøpe seg sesongkort.

– Den ene grunnen er fordi det er behagelig for folk at de slipper maset i forkant av kampene, der man blant annet må stå i kø for å kjøpe billetter. I tillegg tror jeg folk setter pris på at det vi kommer med gode tilbud til supporterne våre. Sist, men ikke minst, tror jeg folk gleder seg til en ny sesong.

Større forventninger i år

I fjor tok Haslum to andreplasser. I år tror Ludviksen Haslum igjen blir å se på toppen av pallen.

– Har du større forventninger til årets sesong?

– Ja! Enkelt og greit, smiler han.

– Vi har mer eller mindre den samme troppen som i fjor. I tillegg er disse spillerne blitt ett år eldre. Når vi samtidig er forsterket på flere posisjoner, og hvis vi holder oss skadefrie, så må jeg vel innrømme at jeg har store forventninger knyttet til årets sesong, legger han til.

– Også må jeg jo trekke frem at vi har to hjemvendte proffer i Erlend Mamelund og Thomas Kristensen.

Han tror noe av grunnen til at salget av sesongkort har gått opp, er på grunn av den ganske så nye arenaen.

– Det virker som om folk setter pris på Nadderud Arena. Det har definitivt en innvirkning i salget av sesongkortene. I tillegg får du en god pris for å få se de magiske opplevelsene som blir skapt. Vår arena er den beste arenaen i Norge, slår den daglige lederen fast.

– Setter pris på vårt publikum

– Men hvorfor går egentlig Haslum ut med supertilbud på sesongkort til publikum? Klubben tjener jo mindre penger på det?

– Vi setter pris på vårt publikum, og våre mest lojale tilskuere skal alltid få den beste dealen fra oss. Publikum har også fått opp øynene sine, og ser at de sparer penger når de er på flere kamper per sesong. Etter noen kamper har man tjent penger på å kjøpe seg sesongkort – fordi det er lønnsomt for deg som kjøper.

– Du kommer ikke til å angre

Han anbefaler folket om å være tidlig ute med å sikre seg sesongkort til neste sesong, for når vi passerer august, er de vanlige prisene tilbake.

– Så sitter du fortsatt på gjerdet og vurderer om du skal kjøpe eller ikke; kjøp sesongkort. Du kommer ikke til å angre. Og vi lover at du får valuta for pengene, smiler Ludviksen.

Her kan du kjøpe sesongkort.