Bli med Haslum HK til Island! – Haslum

Bli med Haslum HK til Island!

I forbindelse med vår bortekamp i Challenge Cup mot Islandske Valur arrangerer vi supportertur til Island.

Lørdag 19. november spiller Haslum HK borte mot Islandske Valur i Reykjavik. I den forbindelse arrangerer Haslum HK en tur til Island for supportere og samarbeidspartnere. Vi reiser torsdag 17. november og er tilbake søndag 20. november.

Turen arrangeres i samarbeid med Jarlsberg Reiser. Jarlsberg reiser er medlem av reisegarnatifondet.

Når: Avreise fra Gardermoen 17. november kl 16.45 – Retur søndag 20. november kl 14.50

BostedFosshotell Reykjavik

Pris: 5.500,- kr per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom 700,- kr per natt.

Hva er inkluder?: Overnatting og flyreise.Transfer fra flyplass til hotell. Billetter til kampen. Middag med spillerne lørdag kveld.

Øvrig program: Vi vil tilby felles middag torsdag og fredag for de som er interessert. Vi vil tilby guidet tur på Island fredag og tur til Blå lagune lørdag. Alle turer/ mat bestilles på forhånd mot tillegg i pris.

Bindene påmelding: Ved kjøp av «billett» via denne siden bekrefter du at du vil delta på turen. For å garantere lave priser er vi avhengig av rask påmelding. Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Bindende påmelding gjør du her.