Tror på fulle hus til finalefest i kveld – Haslum

Tror på fulle hus til finalefest i kveld

2.000 personer kan maksimum få med seg dagens kamp live i Nadderud Arena. Daglig leder i Haslum HK, Jarle Ludviksen håper på 1.800, men håper samtidig han tar feil. 


Det er kapasitet til 1.800 mennesker, dersom alle skal ha sitteplass i Nadderud Arena. Med nærmere 200 ståplasser skal det derfor være mulig å få samlet et par tusen tilskuere når sluttspillets første finale spilles mellom Haslum og Elverum.

– Vi la ut billetter kort tid etter at finaleplassen var sikret, og vi har sjeldent merket et slikt tempo på forhåndssalget, sier daglig leder i Haslum, Jarle Ludviksen.

Han anslår at det vil komme mellom 1.500 og 1.800 mennesker til kampen, men håper at han tar feil – og håper at det blir smekkfullt i hallen.

– Det er alltid gøy å spille for fulle haller og en god stemming. Som spiller blir man løftet av god stemning og supportere som støtter laget sitt. Jeg håper det kommer mange som støtter Haslum i kveld, sier Haslum-boss Tom-Eirik Skarpsno.

Fra de dype skoger er det varslet tre supporterbusser, og nærmere 250 snille bortesupportere har meldt sin ankomst.

– Dette er to av Norges beste lag som møtes i en tellende kamp om edelt metall, sier Haslum-lederen før kveldens kamp, som starter klokken 19.15 i Nadderud Arena.

Og billetter kan du forhåndskjøpe her. Da sparer du penger, inngangen går smidigere og du får den tilsendt på mail eller sms.

I tillegg er du med i trekningen av en drømmereise til Island, der du kan få oppleve en utsolgt Justin Bieber-konsert. Den går av stabelen i september, og konserten er en del av hans Europa-turné.