– Det er bare å gi full gass – Haslum

– Det er bare å gi full gass

6. september i fjor serieåpnet Haslum på hjemmebane mot Bækkelaget og spilte uavgjort. Over ni måneder senere tar bærumsklubben imot erkerivalen hjemme i Nadderud Arena til sluttspillfinale.

Og Haslum-treneren har på ingen måte blitt lei av et tett kampprogram.

– Uavhengig hvem vi møter, er vi nødt til å spille opp mot vårt aller beste for å ha muligheter til å vinne, slår Tom-Eirik Skarpsno fast.

– Vi er på oppløpet

Sluttspillet i håndball spilles med reglene best av tre kamper. Den første kampen er i kveld på hjemmebane. Nummer to på bortebane søndag, før et eventuelt tredje oppgjør spilles i Bærum neste onsdag.

– Det er klart at dette er en viktig kamp. Vi nærmer oss målstreken, og det er de siste meterne som er igjen av oppløpet. Det er bare å gi full gass, sier Skarpsno.

Han nekter på at hjemmelaget får det lett mot laget fra de dype skoger.

– Vi har ingen spillere som kan avgjøre dette alene. Vi er nødt til å få i gang maskineriet og det kollektive spillet. Både forsvar og målvakter må treffe. Klarer vi ikke det, så kan det se mørkt ut, mener treneren for laget som er et av de mest suksessrike i norsk herrehåndball de siste årene.

– Vet hva som skal til

Skarpsno, som har stått bak roret i Haslum i 10 år, har ikke hatt problemer med å tenne spillerne sine før kveldens kamp.

– Det er aldri noe problem å tenne spillerne mine før en kamp som denne. De vet hva som står på spill, og det er bare å gå ut og gjøre det vi er best til. Vi har vært med på det før og vet hva som skal til, sier han.

FORHÅNDSKJØP BILLETTER TIL KAMPEN SOM STARTER KLOKKEN 19:15 HER.