Vinn drømmetur til Island og opplev Justin Bieber på hans Europaturné – Haslum

Vinn drømmetur til Island og opplev Justin Bieber på hans Europaturné

I samarbeid med Icelandair kan du nå vinne et gavekort på flyreise for to personer til Island, for å oppleve Justin Bieber på hans Purpose Europaturné som starter i september.

Dette er den første konserten på hans verdensomfattende reise, og prinsippene for at du kan vinne disse billettene er ganske enkle: Kjøp billett til onsdagens kamp i Nadderud Arena – og møt opp.

Gavesjekkene er for to personer og har en verdi på totalt 4000 norske kroner – sponset av Icelandair.

Konserten går av stabelen 8. september og det er forventet at nesten 40.000 personer kommer på konserten som ble utsolgt på rekordtid.

Det er altså én heldig vinner som vinner en reise for to personer med overnatting på deltagerhotellet, samt to billetter til konserten.

HER KJØPER DU BILLETT TIL ONSDAGENS KAMP I NADDERUD ARENA. KAMPSTART 19:15. 

Du MÅ møte personlig på kamp for å ha mulighet for å vinne billettene og gavesjekken. Hvis personen som har blitt trekt ut vinner, men ikke er tilstede i hallen, går premien over til neste person. 

Og har du allerede kjøpt billett til kampen, er du med i trekningen. Og husk; jo flere billetter du kjøper, jo større vinnersjanse har du. Så ta med slekta på kamp og opplev finalen i sluttspillet mellom Haslum og Elverum i Nadderud Arena!