Mannefall dagen før semifinalen: Avlyser siste trening før kamp – Haslum
Haslum sliter med skader. Siste trening før kamp måtte avlyses.

Mannefall dagen før semifinalen: Avlyser siste trening før kamp

Haslum sliter med skader på flere spillere. Det gjør at dagens trening blir avlyst, som følge av at flere sentrale spillere ikke er i stand til å gjennomføre en hel økt med håndball – dagen før kamp.

– Vi innstiller treningen i dag på grunn av at vi ikke har nok folk som kan trene, rett og slett. Flere av de sentrale spillerne sliter med noe smårusk på kroppen, og derfor satser vi heller på en eksplosiv styrkeøkt for de som kan trene, mens de som ikke kan trene jobber med fysio for å bli klar til morgendagen, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Som forventer en mye tøffere kamp i morgen, enn det tilfellet var sist onsdag, der Haslum til slutt vant 33-31.

– Kommer til å gi 100 prosent
– De kommer til å gi 100 prosent. De kommer ikke til å gi seg, og kommer til å prøve alt de kan for å få en 3. semifinale.

Haslum-bossen tror Halden har fokusert mye på forsvar- og keeperspill den siste uka.

– Jeg regner med at de vil tette mer igjen bakover og få opp ett bedre målvaktsspill.

Mens Haslum kommer til å fortsette med vinneroppskriften sin.

– Å spille som ellers denne sesongen. Det har visst seg å holde i de fleste kamper. Og da må vi løpe etter og sette fart når vi har mulighet til det.

– Tror vi treffer bedre
Haslum traff heller ikke noe særlig godt på deres forsvarsspill sist kamp. Det har laget jobbet med denne uka.
– Vi kan mye bedre defensivt, men Halden traff godt på skuddene sine. Så det var ikke så lett å treffe så godt hver gang på bakspillerne, men vi har jobbet med det, og jeg tror vi kommer til å fremstå bedre defensivt i morgen, enn det vi gjorde sist uke.

Avkast mellom Haslum og Halden er klokken 18:30 i Remmenhallen, og har du mulighet, så kan du melde deg på Haslums supporter-buss som kjører avgårde fra Nadderud Arena i morgen kl. 15:30. Men da må du bestille fort HER.