Felles buss til andre semifinale – Haslum

Felles buss til andre semifinale

Onsdag 04. mai kl 18.30 spilles andre semifinale i Halden. Vi setter opp egen supporterbuss!

Vi regner med at mange vil se den andre semifinalen live.  Halden – Haslum HK spilles i Remmenhallen, og vi setter opp egen supporter buss. Halden møtte opp med en full supporterbuss og vi i Haslum ønsker ikke å være dårligere.

Vi håper at Haslum kan stille like sterkt på tribunen som det Halden gjorde. Det er begrenset med plasser i Remmenhallen, og skulle det bli utsolgt så har vi uansett billetter til de som blir med bussen.

Vi tar med oss flagg og andre supporter effekter. Du møter opp med godt humør:)

Bli med oss på veien til finale!

Avreise fra Nadderud Arena kl 15.30 presis. (Tidlig avreise pga trafikk)

Påmelding og betaling gjøres her.