Slik gikk det i de andre kvartfinalene – Haslum
Slik gikk det i de andre kvartfinalene.

Slik gikk det i de andre kvartfinalene

Bækkelaget sto for gårsdagens overraskelse i sluttspillet for menn ved å vinne over seriemesterne i Sør Arena.


Tre av oppgjørene ble veldig jevne. Halden vant 26-25 i hjemmemøtet med FyllingenBergen i returkampen. I sluttspillet teller kun seire, ikke målforskjell. Bergenserne vant første kamp, dermed må lagene ut i en tredje kamp i Bergen for å finne semifinalisten.

For de andre lagene var det første møte i kvartfinalen. Den største overraskelsen kom i Arendal, der seriemester ØIF Arendal tapte 25-27 hjemme for Bækkelaget.

Ifølge Agderposten måtte rundt 1000 tilskuere reise skuffet hjem etter at ØIF kollapset og nok fikk en lengre vei til semifinalen enn de hadde tenkt seg. Seriemesterne presterte årsverste og lå på det meste sju mål under for gjestene.

Haslum fikk det jevnt hjemme mot Kolstad. Etter en måned uten kamp ble det til slutt hjemmeseier 30-29. Dermed fikk de rettet opp inntrykket etter serietapet i Nadderud Arena i oktober.

Elverum tok imot Bodø, og i Terningen Arena fikk ikke publikum den samme spenningen som i de andre kvartfinalene. Til det var hjemmelaget for overlegne og vant 33-20.

Returkampene i kvartfinalen er terminfestet onsdag 20. april. Det spilles best av tre kamper både i kvartfinaler, semifinaler og finale. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Vinner sammenlagt er det laget som har vunnet to kamper.

Vinneren av sluttspillet får den høyest rangerte E-cup-plassen.

Haslum spiller borte mot Kolstad onsdag, og kampen ser du på Eurosport Norge fra 19:45.

AV: Svein André Svendsen