Haslum – Bodø: – Vi må sette standarden – Haslum
Sebastian Barthold

Haslum – Bodø: – Vi må sette standarden

Etter to dagers kamp-pause, er det i dag klart for en ny kamp. I dag har guttene reist nordover, for å treffe Bodø på bortebane. Vi snakket med vår sjarmerende kantspiller om hva vi hadde i vente.

– Hva blir viktig i kampen mot Bodø?

– Det blir viktig å få tak på skytterne til Bodø. Vi må også få noen viktige redninger, så vi kan løpe fort etter, sier han konsekvent.

– Hva blir avgjørende i kampen?

– Det som blir avgjørende er om det er vi som setter standarden.  Om det er vi som setter premissene, og får gjort vårt spill, svarer han presist.

– Haslum vant forrige kamp med god margin, blir dette lett?

– På ingen måte. Det har vært sånn mot Bodø at vi enten spiller jevnt, og det blir avgjort i sluttminuttene, eller at en av oss vinner overlegent, forklarer Sebastian.

– Er vi favoritter?

– Ja, på papiret er vi det. Men historisk sett er vi ikke det. Bodø er et godt lag, de vant jo cupen. Alle kamper skal spilles, og har et eget liv, det er 30×2 tøffe minutter som avgjør, svarer han.

– Er det noen vi må passe ekstra på?

– Bodø har mange gode spillere, Vetle Eck Aga og Stig-Tore Moen Nilsen har vist god form det siste, men vi må også passe oss for strekspillet deres. Så det er jevnt over er godt lag, og er sterke på flere posisjoner, og det er flere faktorer som spiller inn, konstaterer Sebastian.

– Hvordan er formen din om dagen? Klar for kamp?

– Veldig klar! Jeg gleder meg, og det blir en tøff og morsom kamp, avslutter sjarmøren.

 

Så blir det spennende å se kampen i kveld, og om guttene klarer å ta med to poeng hjem. Kampen kan du se på handballtv.com klokken 18.00! Så gjenstår det bare å si lykke til, og måtte det bli en morsom og jevn kamp!

 

Av: Vibeke Grimsrud