Haslum – FyllingenBergen: – Vi er nok favoritter – Haslum

Haslum – FyllingenBergen: – Vi er nok favoritter

Kampen mot FyllingenBergen nærmer seg med stormskritt, og det er bare to dager til det braker løs. Gjestene fra over fjellene kommer til Bærums lekestue, og det blir en tøff kamp. Vi tok en prat med kapteinen vår, Anders Røe, for å høre hva vi har i vente.

– Hva blir viktig i kampen mot Fyllingen?

– Det blir viktig å løse fem-en forsvaret deres. Vi har slitt med det tidligere til tider. Det er også viktig å komme opp på riktig tenningsnivå, svarer han presist.

– Hva er det som blir det avgjørende for kampen?

– Flyt i angrepsspillet blir avgjørende. Vi må heller ikke åpne til kontringer imot, det har straffet seg tidligere mot Fyllingen. Forsvaret og målvakts redninger spiller også en stor rolle, sier Anders.

– Eivind Tangen er på topp 7. plass på toppscorer-tabellen, rett bak vår egen Simen Schønningsen, er dette er spiller som må passes ekstra på?

– Ja. Vi har alltid passet godt på han. Vi har spilt offensivt mot han tidligere, og lykkes. Skal ikke se bort ifra at vi gjør det nå heller. Han er deres beste spiller, svarer han.

– Haslum vant forrige kamp mot FyllingenBergen, har vi overtaket denne matchen?

– Ja, litt, men det er ganske åpent. Vi tapte mot de i cupen. Men vi har vist god form den siste tiden, selv om vi tapte mot Arendal. Så vi er nok favoritter, svarer han beskjedent.

– Hvordan er formen din om dagen? Klar for kamp?

– Ja, jeg har vinterferie fra jobben, så formen er strålende, avslutter Anders.

Så blir det spennende å se gutta i aksjon mot FyllingenBergen, på søndag klokken 18.00. For å hjelpe oss mot seier, trenger vi akkurat DEG i hallen! Billetter kan du kjøpe på nett, eller kjøpe når du kommer. Kom å se da vel!

 

 

Av: Vibeke Grimsrud