Tror ikke på gull: – Blir skuffa hvis vi ikke tar sølvet – Haslum
LANGT OPP: Gullet er tapt, skal vi tro Haslum-bossen.

Tror ikke på gull: – Blir skuffa hvis vi ikke tar sølvet

Med fem seriekamper igjen av årets sesong, innrømmer Haslum-boss Tom-Eirik Skarpsno at gullet kan Haslum bare se langt etter.

– Ekstremt vanskelig. Det er bare i teorien det er mulig, for ØIF Arendal kommer ikke til å tape poeng i minst tre kamper.

– Blir du skuffa hvis sølvet også ryker?

– Ja. Hadde du sagt før sesongen at vi skulle kjempe om gull så lenge, og eventuelt få sølv – eller bronse – så hadde jeg nok vært fornøyd med det. Men nå er det opp til oss selv, så da må vi bare sørge for å fortjene sølvet.

– Jeg skal gjerne innrømme at jeg blir skuffa hvis vi ikke tar sølvet denne sesongen. Det har vi fortjent.

– De har mange gode spillere

 

For rett bak Haslum kommer Elverum i en voldsom fart. Og tilfeldighetene skal ha det dit hen at Haslum og Elverum møtes til det som kan bli en skikkelig sølv-kamp i Nadderud Arena 16. mars. Men først skal Haslum nedkjempe Fyllingen, Bodø, Stord og Halden – i den rekkefølgen.

Men hvilken kamp frykter egentlig Skarpsno mest?

– Det er jevnt, vil jeg si. Bodø på bortebane er vel den mest frykta kampen før sesongen. Men ser du på tabellen er det Halden. Men hvis du ser på historien så er det Fyllingen, sier han, og utdyper:

– Jeg holder en knapp på Bodø-kampen. Det å komme oppover dit og spille foran et entusiastisk publikum, og et lag som nå kjemper for å nå sluttspillet, blir tøft. De har underprestert i år – selv om de har vunnet cupen. De ha mange gode spillere, medgir Skarpsno.

Og i Bodø blir det også gjensyn med en kommende Haslum-spiller for Skarpsno. Bodø-spiller Dominic Grimstad skrev i slutten av januar under på en kontrakt med Haslum, som binder ham til klubben i to år – fra juni 2016.

– Nå er først og fremst all fokus rettet mot Fyllingen, også tar vi det som det kommer slag i slag etter hvert. Vi skal i hvert fall ha sølvet, smiler han.
Haslum og Fyllingen møtes til et realt baskettak søndag klokken 18:00 i Nadderud Arena. Billetter kan du allerede forhåndskjøpe her.