– De spiller litt annerledes enn vi er vant med – Haslum

– De spiller litt annerledes enn vi er vant med

De skulle bare over vidda for å hente poeng. Det klarte de.

To nye, fine og deilige poeng blir tatt med tilbake til Bærum, og vi er et steg nærmere seriegull. Med en komfortabel seier i lomma, 37 – 26, tok vi oss en prat med Haslums kantspillere, Aksel Horgen, og hørte hva hans umiddelbare tanker er.

Hva synes du om kampen?

– Vi kom hit som favoritter, og det sto om to poeng. Vi spiller en ok match, vi drar med seieren hjem til Bærum, og det er det som er viktig, sier han.

– Det er jevnt ganske lenge, tar dere litt lett på det i starten?

– Vi tar ikke lett på det. Viking spiller litt annerledes enn det vi er vant med, de har lange angrep. Men vi skjerper oss mot slutten av første omgang, og etter det er det ikke noen tvil, sier Aksel konsekvent.

– Fornøyd med egen innsats?

– Ja, jeg er fornøyd, jeg putter flere baller i mål, så, sier den fornøyde blidgutten.

– Fornøyd med laget som helhet?

– Ja. Det viktigste er to poeng, og det klarte vi. Mange får prøve seg, og gjør det bra, alle er med å bidra i dag, fastslår han.

– Noe som burde trenes ekstra på, eller som burde vært gjort annerledes mot neste kamp?

– Neste kamp er jo mot Fyllingen, og det er et helt annet lag. Vi må opp noen hakk, Fyllingen er et bedre lag enn Viking, og det blir en helt annen match, presiserer Aksel.

Alt i alt er vi godt fornøyd med kampen, 37 – 26 er ikke et dårlig resultat. Flyturen hjem blir litt mer komfortabel, og det gjør det nok litt enklere for guttene å stå opp litt ekstra tidlig i morgen for å være trenere på håndballskolen. Nå ser vi frem mot neste kamp mot Fyllingen, og håper å se akkurat DEG i Nadderud arena 28.februar 18.00, for å heie oss frem til enda en seier!

 

Av: Vibeke Grimsrud