Tallenes tale er klar: Haslum har den yngste stallen i ligaen – Haslum
Simen Schønningsen

Tallenes tale er klar: Haslum har den yngste stallen i ligaen

Haslumhk.no har gått gjennom alle spillerstaller i GRUNDIGligaen for å finne ut hvilket lag som har den yngste stallen, og for å finne ut hvilket lag som har den eldste. Og resultatet er, kanskje for noen, forventet.

Haslum har den yngste spillerstallen i GRUNDIGligaen, mens ØIF Arendal og Elverum ender i helt motsatt ende av skalaen.

– Dette var interessant og litt gledelig, slår Haslum-boss Tom-Eirik Skarpsno fast.

Se den samlede oversikten over «alderstabellen» nederst i saken. For å navigere gjennom hvert enkelt lags spillere, trykk på linken til det laget du vil se på lenger ned i saken. 

– Det lover godt for fremtiden at vi kan hevde oss i toppen med et så ungt lag. Det er et mål å hevde oss i toppen, samtidig som vi har en ung spillerstall, og utifra denne tabellen ser man jo at vi lykkes, sier Skarpsno.

Godt for framtiden

Haslum ender på alderstabellen øverst med et snitt på 22,56, mens Viking og Halden deler andreplassen på et aldersnitt med 23,29 år.

ØIF Arendal ender på nest sisteplass med 25,29 år i snitt gjennom hele troppen, mens Elverum ender helt sist med – tett opp til 26 år – 25,95 år.

Haslum-treneren mener aldersforskjellen kan være en medvirkende årsak i at ØIF Arendal stakk av med seieren mot Haslum forrige søndag.

– De har flere gode spillere enn oss, og flere med rutine, som vet hva som skal til for å ta seriegull. Hos oss er det kun tre spillere som har vært med på det før. Så det er vel helt klart at rutinen spilte inn mot dem, fastslår treneren.

 

Han mener det er interessant at gjennomsnittet i ligaen er såpass lavt, og mener det lover godt for den videre utviklingen av GRUNDIGligaen.

– Vi er cirka to år yngre enn gjennomsnittet, men så skal man huske på at det er et ganske ungt gjennomsnitt på ligaen nå. Jeg håper det unge snittet kan heve ligaen med årene som kommer, smiler han.

 

Her får du den fullstendige oversikten over «alderstabellen» i GRUNDIGligaen. Under tabellen kan du navigere gjennom hvert enkelt lags spillere.

 

 

[table id=26 /]
Her finner du spillerstallene til hvert enkelt lag i GRUNDIGligaen – rangert etter GRUNDIGliga-tabellen. For å komme til det laget du vil til: Bare trykk på laget, så kommer du inn på en ny side.