Søndagens kamp mot Viking: – Det finnes ingen lette matcher – Haslum
Av: Espen Hildrup

Søndagens kamp mot Viking: – Det finnes ingen lette matcher

Grundigligaen går sin vante gang, og på søndag drar vi til Stavanger og Viking. I den anledning har vi tatt en liten prat med linjespilleren vår, Adam Nyfjäll, og hører hva hans tanker er om den kommende kampen.

– Hva blir viktig i kampen mot Viking?

– Det blir viktig å komme opp på nivået vi skal ligge. Det er ikke å stikke under en stol at vi er favoritter, men vi må opp på nivået vi skal ligge på, sier han bestemt.

– Er det noen spillere som må passes ekstra på?

– Viking har mange unge og dyktige spillere, men Gøran Søgard Johannessen er definitivt en dyktig spiller, og han er en viktig del av laget, og  vi må passe på han, sier en beskjeden Adam.

– Haslum har vunnet de 5 siste kampene mot Viking, blir dette en lett match?

– Nei, det finnes ingen lette matcher. Disse kampene er neste vanskeligere. Vi må komme opp på det nivået vi skal ligge, og ikke ta lett på slike kamper. Det finnes mange tilfeller der favorittene svikter, og tar for lett på slike kamper. Mye handler om oss selv, og vi må gjøre vårt beste. Om vi ikke er på det nivået vi skal være, kan Viking ta dette, poengterer han.

– Hva tror du blir avgjørende i kampen?

– Oss selv. Treffer Viking rett på alt, blir de vanskelig å slå. Men har vi en bra dag skal vi klare å dra seieren i land, sier en rolig Adam.

– Hvordan er formen din om dagen? Klar for kamp?                

– Ja, jeg er definitivt klar for kamp, avslutter den barske linjespilleren.

 

Da er det bare å ønske gutta lykke til, tvi-tvi, og må dere dra med seieren tilbake til Bærum!

 

 

Av: Vibeke Grimsrud