Neste års spillerstall tar form – Haslum

Neste års spillerstall tar form

I en hektisk periode med avslutning av GRUNDIGligaen, der Haslum har befestet sin plass i toppen av tabellen, retter vi blikket litt framover for å se på neste års spillerstall.

Klubben har brukt perioden med pause i ligaen til å skrive kontrakter med spillere fra Haslum og med noen nye fjes.

Per dags dato har vi 13 spillere klare for kommende sesong. Følgende spillere er klare for neste sesong:

 

Trond Tjemsland

Alder: 29 år

Høyde/vekt 188cm/100kg

Posisjon: Målvakt

Tidligere klubber: Helset

Kontrakt: mai 2018

Trener om Trond: En ekte kontinuitetsbærer. Vært i Haslum HK i over 10 år. Og han har levert mange gode sesonger for oss. Hans rutine er viktig. På sitt beste, er han blant de beste i Norge. Har variert litt pga skader etc, men er nå inne i sin beste alder. Vi forventer mye av Trond.

https://www.youtube.com/watch?v=7IqCOGuIErk

 

Håvard Åsheim

Alder: 22 år

Høyde/vekt 193cm/105kg

Posisjon: Målvakt

Tidligere klubber: Langhus, Follo HK

Kontrakt: mai 2018

Trener om Håvard: Håvard kom fra Follo HK for 2 år siden. Han har gjennom siste 1,5 årene utviklet seg til å levere på et stabilt elitenivå. Han utgjør sammen med Trond et bra målvaktspar i eliten. Han har levert et bra supre prestasjoner. Kanskje med hjemmekampen mot Hamburg i EHFcupen som den fremste.

http://www.budstikka.no/haslum-hk/sport/handball/havard-asheim-21-trives-best-nar-presset-er-pa-topp/s/5-55-189121

 

Sebastian Barthold

Alder: 25 år

Høyde/vekt 187cm/92kg

Posisjon: Venstre kant

Tidligere klubber: Haslum IL

Kontrakt: mai 2018

Trener om Sebsatsian: En ekte Haslum-gutt med rødt hjerte. Sebastian betyr like mye utenfor banen, som på banen for Haslum. Jeg er jo opptatt av på banen, og der er han en av Norges beste venstrekanter. Han har utgjort et supert kantpar med August Pedersen, og vi var i fellesskap enige om at det var på tide å skille lag, for å utvikle oss videre alle tre. Sebastian er symbolet på Haslum, ung fremadstormende og lokal. En gutt vi er ekstra stolte av.

http://www.tv2.no/v/803362/

 

Aksel Horgen

Alder: 20 år

Høyde/vekt 186cm/90kg

Posisjon: Høyre kant

Tidligere klubber: Siggerud, Follo HK

Kontrakt: mai 2018

Trener om Aksel: Aksel er en svært lovende høyre kanstspiller fra Follo. Han leverte en god sesong i 1. divisjon i fjor, noe som førte til at han endte opp i Haslum. Han har ikke fått vist det hele og fulle potensialet sitt i Haslum. Men vi er 100 prosent sikker på at det vil komme. Kontinuitet er kjempeviktig, og jeg er full av lovord om Aksel. Se opp!

http://www.haslumhk.no/aksel-horgen-klar-for-haslum-hk/

 

Vegard Tennfjord

Alder: 22 år

Høyde/vekt 187cm/95kg

Posisjon: Linjespiller

Tidligere klubber: BMIL, Haslum IL

Kontrakt: mai 2018

Trener om Vegard: Vegard er en kriger fra Bygdøy, som tidlig kom inn i Haslum ILs rekker, spilte bl.a. sammen med Håvard Johannesen. Vegard ble omskolert til linjespiller i videregående alder. Han er ung og lovende og et symbol på at tålmodighet og trening lønner seg. Han har ikke fått spille så mye i eliten, men det kommer garantert til å bli mer og mer i framtiden. Vegard kan bli litt tøffere og bruke den fine fysikken han har! Da kommer det til å bli bra.

 

Dominic Grimstad

Alder: 21 år

Høyde/vekt 192cm/104kg

Posisjon: Linjespiller

Tidligere klubber/nåværende klubb: Bodø HK

Kontrakt: mai 2018

Trener om Dominic: Et uskrevet blad for de fleste. Lokal Bodøgutt med innslag av Karibienblod i årene. Jeg ble kjent med han gjennom jobben som LM94-trener. Der var han litt inn og ut av landslaget. De siste årene har han trent mye og bra, noe som er lett å se på hans fysikk. Han har ikke så mye erfaring på dette nivået, og vi regner med at det gir resultater litt over tid med systematisk trening og mer spilletid enn tidligere. Jeg er ganske sikker på at vi i ”Haslumånd” skal kunne utvikle en topp linjespiller.

http://www.haslumhk.no/ung-linjespiller-klar-for-haslum/
http://bodonu.no/strektalent-glapp-for-bhk/25.01-04:23
http://www.an.no/sport/bhk/synd-at-han-velger-a-forlate-oss/s/5-4-246117

 

Anders Røe

Alder: 28 år

Høyde/vekt 188cm/94kg

Posisjon: Bakspiller

Tidligere klubber: Njård

Kontrakt: mai 2018

Trener om Anders: Kapteinen vår, som er som vin. Blir litt bedre år for år. Han er også en viktig bærebjelke i vårt lag. Og en kulturbringer av rang! Vil Anders spille i Haslum, så er det alltid plass for han. Anders bekler alle roller han får, på en god måte. Kan spille alle plasser bak på banen. Samme i forsvar. En real arbeidsmaur for laget.
http://www.tv2.no/v/908546/

 

Eirik Köpp

Alder: 20 år

Høyde/vekt 204cm/110kg

Posisjon: Venstre bakspiller

Tidligere klubber/nåværende klubb: AK 28, ØIF Arendal

Kontrakt: mai 2018

Trener om Eirik: Her får vi inn en spiller med spisskompetanse. Han har et knallhardt skudd fra distanse. Og med sine 204 cm på strømpelesten er han en tung spiller å stoppe. Som trener ser man ofte etter ekstreme ferdigheter, og her får vi inn noe vi har manglet siden Kent Robin Tønnesen spilte hos oss. Dette blir både spennende og bra! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Eirik.

http://www.nrk.no/video/PS*127884

 

Sander Andreassen

Alder: 20 år

Høyde/vekt 192cm/85kg

Posisjon: Midtre bakspiller

Tidligere klubber: Oppsal, VIF

Kontrakt: mai 2017

Trener om Sander: En gutt med ekstreme ferdigheter. Ikke mange som måler seg med fintene hans. Vært litt skadeplaget i år og ikke levert sin beste sesong. Jeg er ganske sikker på at han passer godt sammen med de spillerne vi har i stallen neste sesong. Hans virkelig gode ferdighet er at han skjønner mye håndball og er flink til å gjøre andre gode. Det trenger alle lag.

 

Erlend Mamelund

Alder: 32 år

Høyde/vekt 198cm/100kg

Posisjon: Bakspiller

Tidligere klubber/nåværende klubb: Helset, Nordhorn, Flensburg, Montpellier, THW KIel

Kontrakt: mai 2017

Trener om Erlend: Erlend trenger vel ingen stor presentasjon. Han spiller i et av verdens beste klubblag nå. Det er liten tvil om at han vil bringe med seg erfaring, klokskap og mye trygghet når han kommer tilbake. Erlend er den beste ”trenern” de andre unge spillerne kan ha. Han ser ting vi andre dødelige ikke ser. En topp motivert Erlend herjer i Norge.
https://www.youtube.com/watch?v=7DKdLv_Ooco

 

Håvard Johannesen

Alder: 22 år

Høyde/vekt 195cm/87kg

Posisjon: Høyre bakspiller

Tidligere klubber: Haslum IL

Kontrakt: mai 2017

Trener om Håvard: Dessverre fått ødelagt siste året med skulderskade. Han er nå opereet og vi håper han kommer tilbake i løpet av høsten. Håvard har så uvanlig som det høres ut som sin klare styrke i forsvaret. Kanskje en av Norges beste høyre 2´ere. Vi håper Håvard blir så bra at han kan spille i angrep igjen. Håvard har klart kunststyket å bli norgesmester for en og samme klubb i klassene G14 – G16 – G18 – G20 og Senior. Det finnes nok ikke mange av dem i Norge!?

 

Simen Schønningsen

Alder: 20 år

Høyde/vekt 193cm/95kg

Posisjon: Høyre bakspiller

Tidligere klubber: Fet, Fjellhammer

Kontrakt: mai 2018

Trener om Simen: Fjellhammer – og Fetgutten som har blomstret siste året. Fra 1.divisjon i Fjellhammer til toppen av eliten på et år. Simen er notorisk målskårer, som tror han kan alt. Det er positivt ment, for han ser ingen begrensninger. Simen har lært mye siste årene og tatt gode steg som spiller. Siste kampene ligger han på over 10 mål i protokollen. Og han kommer bare til å bli bedre og bedre.

http://www.budstikka.no/sport/handball/sport/haslums-nye-talent-ingen-kunne-fatt-meg-til-a-velge-en-annen-klubb/s/2-2.310-1.8310955

 

Magnus Søndenå

Alder: 25 år

Høyde/vekt 187cm/90kg

Posisjon: Høyre bakspiller/ høyre kantspiller

Tidligere klubber: STIF, Fjellhammer, Follo HK

Kontrakt: mai 2017

Trener om Magnus: Bakspilleren og kanten som kan alt. Bra skudd, ekstreme finter og til og med en hvass underarm med høyrearmen (han er venstrehendt). Magnus bekler to roller i Haslum. Både som bakspiller sammen med Simen og som kant sammen med Aksel og Nikolai. Finnes ikke mange som følger med Magnus, når han setter opp farten. Magnus er en litt forsiktig fyr. Noe man av og til kan se igjen på banen. Får han litt mer ”fandenivolskhet ”inn i blodet blir han enda tøffere å stoppe.

http://www.tv2.no/v/908575/

 

Som du kan lese har vi 13 spillere klare for kommende sesong. Vi jobber pt. med å få på plass de siste brikkene. En bakspiller til, samt venstre og høyre kantspiller.

Vi er sikker på at dette laget skal kjempe i toppen av GRUNDIGligaen også kommende sesong.

Nå gjenstår innspurten av seriespillet, deretter et spennende sluttspill.

Her kan du se ansiktene og spillerplassen til de 13 guttene som du få se i Nadderud Arena neste sesong. Følg med på www.haslumhk.no da vi kommer til å legge ut flere signeringer ut over våren.

haslum

 

Sportslig hilsen
Tom-Eirik Skarpsno