Vibeke (16) skal være Haslums mediesjef i én uke – Haslum
KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Vibeke Grimsrud.

Vibeke (16) skal være Haslums mediesjef i én uke

Haslum vil at folk skal få prøve seg i klubben i forskjellige roller, og i den forbindelse utlyste vi stillingen som klubbens mediesjef – for én uke – på nett.

Den stillingen er nå besatt. 16-åringen Vibeke Grimsrud skal overta alt av ansvar for hva Haslum publiserer på nett, Facebook, Instagram og Snapchat i over én uke.

Lyst til å bidra

Første sak fra Vibeke er allerede publisert, og den kan du lese her. Der spør hun Joakim Patriksson blant annet om hvilken spiller som drar flest damer, hvem som er lagets rotekopp, og mye mer.

– Jeg har lyst til å bidra i Haslum, sier Vibeke litt sjenert.

– Når en sånn sjanse byr seg, så tenkte jeg at dette ville jeg prøve ut, og nå er det jeg som skal styre hva Haslum skriver på nett og slikt i over en uke, smiler hun.

Gleder seg

– Har du tenkt til å ta journalistutdanning når du er ferdig med videregående? 

– Hehe. Det er flere venner av meg som har sagt at jeg burde prøve ut dette yrket, men jeg har egentlig ikke noe spesielt ønske om det. Det er moro, men kanskje ikke helt for meg. Men nå får jeg jo prøve meg, så vi får se hvordan det går, sier videregående-eleven.

– Kjenner du noen av spillerne fra før?

– Jeg har fulgt laget til broren min (18-årslag) i flere år, og Nikolai Strickland er jo med a-laget nå. Men jeg vet hvem alle er, men kjenner dem ikke noe særlig. Tom-Eirik (Skarpsno) har jeg også pratet en del med før, så det skal bli moro å følge Haslum fra innsiden. Det er noe som jeg ser frem til, gliser 16-åringen.

– Og det blir hyggelig å hilse på alle spillerne, tilføyer Vibeke, som altså er Haslums nye mediesjef.