Har DU en journalistspire i magen? – Haslum
Foto: Budstikka

Har DU en journalistspire i magen?

Ung, håndballinteressert og journalistspire i magen? Da har du en gylden mulighet.

 

Skjønner du hva folk liker å lese på web, Instagram, Twitter og Facebook? Har du lyst til å bruke den kunnskapen i én uke som journalist i Haslum? Arbeidstiden er fleksibel i løpet av uka, og du bestemmer fritt når du vil lage og publisere sakene. Du får også full tilgang til Haslums sosiale medier, som Facebook, Instagram, Twitter etc..

Du skal rett og slett få være redaktør for Haslums ansikt utad – altså klubbjournalist med alle rettigheter. 

Er du ung, følger med Haslum og kunne tenke deg å jobbe med journalistiske oppgaver, så håper vi å høre fra deg. Den personen vi velger ut, vil få veiledning fra klubben.

Vi er på jakt etter deg som er uredd, nøyaktig og kreativ, bestemt og samarbeidsvillig. Du må inneha gode skriveferdigheter og bør ha interesse for å ta bilder – men det er ingen selvfølge. Det ville være en bonus om du også har erfaring med å redigere og publisere video.

Vi ser for oss at du kan bidra med nyhetssaker og videointervju av a-lagsspillere og trenere. Det vil også kunne være aktuelt å lage forhåndssaker og kampreferat. I løpet av denne uka er det DU som er sjefen, og styrer Haslums ansikt utad.

Send en mail til JARLE@haslumhk.no, og fortell kort om dine styrker på den journalistiske fronten, så tar vi kontakt med deg. Husk å oppgi navn, alder og telefonnummer.