Sjefen om 10 på rad: – Vi er fortsatt skrubbsultne på suksess! – Haslum
BESTEMT - OG KLAR: - Vi er skrubbsultne på suksess!

Sjefen om 10 på rad: – Vi er fortsatt skrubbsultne på suksess!

Etter en sliteseier over Kolstad på bortebane onsdag, ser nå Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno fremover. Og det er ikke hvilket som helst lag han først og fremst skal se fremover mot.

Cupvinner. Seriemester. Det er ikke et bunnlag Tom-Eirik Skarpnos disipler på noen som helst måte skal møte i Nadderud Arena.

ØIF Arendal kommer med en slagkraftig tropp, der de i januar hentet inn en serber ved navn Nikola Kedza for å forsterke en allerede klassetropp, til å ta det steget videre.

– Jeg vet faktisk ikke hva som møter oss i ham, men når de henter en ny spiller inn i januar, så tyder jo det på at han er god, sier Tom-Eirik Skarpsno.

– Men oversikt over han, det skal jeg skaffe meg i løpet av fredag og lørdag, tillegger treneren.

Skrubbsulten på videre suksess
I desember uttalte Haslum-treneren at han på ingen slags måte hadde sett for seg at laget hans skulle gå ubeseiret gjennom en hel rekke kamper. Den pene statistikken fortsatte Haslum mot Kolstad onsdag kveld.

– Griseflaks. Vi hadde flaks i Trondheim på onsdag. Flaks tar oss ikke til seier mot ØIF Arendal på søndag. Da må vi levere varene, påpeker den rutinerte treneren.

Han er skrubbsulten på videre suksess søndag.

– Vi har ikke spilt håndball på 60 dager. Vi er skrubbsultne, hvis noen skulle tro at vi var mette etter sesongen så langt. Det er nå moroa begynner, smiler Skarpsno, og understreker at det var viktig for bærumsklubben å slå Kolstad, ettersom laget fortsatt har heng på ØIF Arendal som har tronet toppen av GRUNDIGligaen i ensom majestet siden september.

Går offensivt ut
Og det er ikke et passivt hjemmelag publikum som strømmer til Nadderud Arena søndag skal få se.

– Vi passer ikke til å spille «sinkehåndball». Det har vi ikke spillere til. Vi er nødt til å holde tempoet oppe i 60 minutter, skal vi få noe som helst resultat ut av denne kampen.

– Men hva må Haslum se opp for på søndag, da?

– Egentlig alt. De har ikke mange svake punkter, erkjenner han.

–  De har store skyttere. Kjappe, tekniske og utholdende spillere. Selv målvakten: Han er den klart beste i ligaen.

Så utganspunket er enkelt for Skarpsno & co:

– Vi må se opp for alt.

Håper på god støtte
Treneren håper publikum strømmer til Nadderud Arena for å se de to øverst plasserte lagene i serien i aksjon søndag.

– Det hadde vært helt fantastisk med en godt oppfylt hall. Jeg håper inderlig publikum kommer, og kjøper de billett på forhånd så kan de jo vinne billetter til en konsert med Justin Bieber, smiler han lurt.

Og her kan du forhåndskjøpe billett til toppkampen mot ØIF Arendal, og samtidig bli med i trekningen av Justin Bieber-billetter til en konsert i Telenor Arena i september.

Haslum HK og ØIF Arendal barker sammen søndag klokken 18:00 i Nadderud Arena.