Kolstad trakk protesten – Haslum
Slipper ny kamp: Trond Tjemsland og Haslum.

Kolstad trakk protesten

Etter kampslutt i går kveld, meldte Kolstad Håndball på sine nettsider, og til Haslum, dommerne og NHF at de ville legge inn protest etter en dommeravgjørelse i sluttsekundene av kampen – som endte med Haslum-seier, 30-29.

Den protesten er nå trukket.

– Kolstad Håndball har besluttet å trekke protesten som ble avgitt i forbindelse med kampen mellom Kolstad – Haslum i gårsdagens oppgjør i Trondheim Spektrum. Vi mener det er dommeren sin oppgave å få kontakt med spilleren som skal sette i gang frikastet etter time-out 28 sekunder før slutt i gårsdagens kamp, men vi finner ikke hjemmel i lovverket for å protestere på bakgrunn av dette. Vi anser herved som saken som avsluttet, og gratulerer Haslum med to poeng i gårdagens oppgjør.

Det skriver Kolstad i en pressemelding etter beskjeden om at protesten var trukket.

– Jeg synes det er fint at Kolstad trekker protesten. Slik vi vurderte det, var det ikke grunnlag for protesten, og jeg tror heller ikke Kolstad ville kommet noen vei med det, sier daglig leder i Haslum HK, Jarle Ludvigsen til Budstikka.

Det var i sluttsekundene av kampen at Kolstad ble blåst av og mistet ballen fordi dommerene mente at Kolstad-spilleren tok for mange skritt.

LES OGSÅ: Landslagssjefen tror Haslum kan vinne gull

– Det er deilig at vi slipper å reise til Trondheim for å spille kampen på nytt. Nå ser vi frem til toppkampen mot ØIF Arendal søndag, og glemmer denne episoden, sier Jarle Ludvigsen.