Erlend Mamelund: «Du som synes det var gøy med landslaget i januar: Du må komme deg til Nadderud Arena for flere gode håndballopplevelser!» – Haslum
Foto: Budstikka

Erlend Mamelund: «Du som synes det var gøy med landslaget i januar: Du må komme deg til Nadderud Arena for flere gode håndballopplevelser!»

Erlend Mamelund skriver en hilsen til alle supportere av Haslum på haslumhk.no.

Da kommer det en liten hilsen fra Tyskland. Jeg er tilbake i «hverdagen» etter fire fantastiske og morsomme uker med landslaget. Etter knallhardt arbeid sammen med mange gode håndballspillere endte vi tilslutt på en 4. plass. Vi skulle gjerne hatt med oss en medalje, men sånn ble det dessverre ikke. Når man først er så nærme en medalje, så føles det ganske bittert å reise tomhendt hjem. Men alt i alt, i etterkant er vi alle veldig fornøyd med hva vi klarte.

Til de av dere som har fulgt klubben vår lenge, så var det sikkert gøy å se hvor gode de tidligere Haslum-spillerne har blitt. Kent Robin Tønnesen og Sander Sagosen (selvom han bare var i ett år) er spillere som kommer til å prege håndballen i europa i mange år framover.

«Jeg kan love at mange av de unge gutta på dagens Haslum-lag en dag vil ta på seg landslagsdrakta»

I tillegg har vi Thomas Kristensen som har kommet inn på landslaget og gjør det godt i sin klubb i Tyskland. Jeg tror jeg kan love at mange av de unge gutta på dagens Haslum en dag vil ha på seg landslagsdrakta, så dette er «comming stars» som er verdt å bli kjent med.

Nå som landslaget har pause er det igjen klart for mye god håndball i Nadderud Arena. Nå kommer ØIF Arendal på besøk, det er de vi skal slå for å klatre til toppen av tabellen. Det har vært morsomt å se hvordan Haslum-gutta har spilt i høst – seier på seier, og de har spilt god håndball.

Så til alle dere som syns det var gøy med landslaget i januar, så må du komme deg til Nadderud Arena for flere gode håndballopplevelser. Og hva er vel bedre enn en toppkamp mot Arendal?

Vel møtt!!!!

Erlend