Nok en Haslum-spiller klar for utlandet – Haslum
Adam Nyfjäll er klar for SønderjyskE fra og med 01.06.16.

Nok en Haslum-spiller klar for utlandet

Adam Nyfjäll (23) forlater Haslum Håndballklubb fra 01.06.16. – Men først skal vi kjempe om titler, sier han.

Haslum HK fikk foran denne sesongen ny linjespiller da vår daværende linje Christoffer Brännberger dro til Kadetten og Sveitsisk håndball. Adam Nyfjäll fra Falk skulle fylle skoene til tidligere linjer i Haslumtrøya de neste to sesongene. Det blir med en denne gangen for den sympatiske Adam Nyfjäll.

En utkjøpsklausul i kontrakten gjør at Adam og Haslum er enige om at avtalen hans avsluttes 01.06.16. Nyfjäll er klar for den danske klubben SønderjyskE.

– Vi er glade på Adams vegne. Vi fikk inn en god erstatter for Christoffer før denne sesongen. Ikke bare spilleren Adam, men også mennesket Adam. Så litt trist er det, men vi vet at våre spillere er attraktive for større klubber og ligaer, så dette er vi også litt vant til, sier Tom-Eirik Skarpsno, trener for Haslum HK.

Dette betyr at Haslum HK må finne en erstatter for Adam kommende sesong, og til dette har Skarpsno følgende kommentar:

– Før denne sesongen ”mistet” vi Erlend rett før sesongstart til THW Kiel. Da som nå må vi bare bruke de mulighetene som ligger i laget vårt for nå – og framtiden. Vi er heldige som har Vegard som vi vil videreutvikle og jobbe hardt sammen med. Han har bl.a. gjort noen svært fine kamper rett før jul da Adam har vært skadet.

- Det var ikke et lett valg.
Nyfjäll: – Det var ikke et lett valg.

Adam selv gleder seg til nye utfordringer.

– Jeg vil først begynne med å si at det ikke var lett for meg å forlate Haslum-skuta allerede etter ett år. Haslum var et bra valg for meg. Jeg trives så utrolig godt både på banen og ellers. Ikke minst har dette vært en lærerik sesong hittil. Selv har jeg prestert bedre og bedre, og jeg en lovnad før ferden går videre. Vi skal kjempe om medaljer både i serien og i sluttspillet, avslutter Adam.

De siste årene har flere Haslum-spillere gått til store klubber som kjemper rundt om i europa. Sist Erlend Mamelund til THW Kiel, Kent Robin Tønnesen, Thomas Kristensen og Sander Sagosen.

– Haslum HK utvikler spillere og er en klubb som de store klubber holder øye med, og det lever vi godt med. Her kan unge spillere oppnå sine store drømmer, samtidig som vi kjemper om titler i Norge. Jeg vet at de som er ansvarlige for sport jobber knallhardt med å få på plass ett topplag også kommende sesong. Spiller man i Haslum så spiller man om medaljer, sånn er det bare, sier daglig leder Jarle Ludviksen

 

Haslum HK ønsker Adam lykke til med ny klubb og nye utfordringer fra sommeren av, men først skal vi avslutte årets sesong på en god måte, sammen med Adam og resten av gutta.

 

Kontaktpersoner:

Spiller
Adam Nyfjäll: 40458284

Trener
Tom-Eirik Skarpsno: 97123212

Daglig leder

Jarle Ludviksen: 97681161