Landslagsspiller forlenger med Haslum – Haslum
Simen Schønningsen blir i Haslum.

Landslagsspiller forlenger med Haslum

Simen Schønningsen og Haslum Håndballklubb har blitt enige om å utvide den eksisterende avtalen til ut sesongen 2017/18.

Høyrebacken ble hentet fra 1. divisjonsklubben Fjellhammer før 2014/15-sesongen, og dermed er han inne i sin andre sesong i den røde trøya.

– Haslum har vært perfekt for meg siden jeg kom våren 2014. Den første sesongen pendlet jeg mellom Fetsund og Bærum via Wang Toppidrett, men foran årets sesong flyttet jeg til Bærum, og har brukt mer tid på trening enn på buss.

Og det merker Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Simen er en drøm å ha i sin stall. Han er uredd og en svært offensiv spiller, som har vært med på å prege den stallen vi har nå. Han skled ut av junioralderen allerede i fjor, og jeg opplever han som mye mer voksen og reflektert nå. Han gir alltid 100 prosent, og med sin vilje til å prøve og tørre gir det resultater på sikt, sier treneren og fortsetter.

– Bidrar til topplag i fremtiden
– Som trener og sportslig ansvarlig er jeg veldig fornøyd med at vi har signert han videre. Det kommer til å bidra til at vi blir et topplag også i fremtiden. Så dette er jeg veldig glad for at allerede er på plass, smiler Haslum-ikonet.

Haslum Håndballklubb har alltid ambisjoner om å være et topplag nasjonalt, og spille internasjonale kamper ute i Europa. Ledelsen i klubben har jobbet – og jobber – med å fullføre spillerstallen for de kommende sesongene for å realisere målsetningene. For klubben er det viktig å både ha gode og rutinerte spillere, samt lokale unggutter og unge ambisiøse lovende spillere.

Arbeidet er ikke ferdigstilt, men med Simen Schønningsen og Eirik Köpp på plass i troppen til neste års sesong, samt spillere med eksisterende kontrakter, er vi godt på vei.

Og Schønningsen forteller at det var et helt naturlig valg for han å forlenge kontrakten sin med bærumsklubben, etter å ha fått indikasjoner på at Haslum ville forlenge avtalen.

– Det var helt naturlig for meg å forlenge kontrakten min med Haslum, og jeg er veldig glad for at de vil satse på meg også i framtiden, avrunder hovedpersonen.