«Det verste er at Bård Egil Tobiassen og Anders Røe tror at de kan vinne!» Fasit: Haslum-seier! – Haslum
Seier: Håvard Åsheim ble kåret til Haslums beste spiller.

Haslum så ut til å sette seg i alvorlig trøbbel mot Elverum, men kom tilbake og tok en råsterk seier (23-27).

Lagene fulgte hverandre i 1. omgang til stillingen var 10-10. Da rykket hjemmelaget ifra til 15-10.

Haslum kjempet seg imidlertid inn igjen i kampen og reduserte tre ganger. De røde hadde ytterligere en mulighet til å redusere før pause, men stillingen halvveis var 15-13.

Slik utspeilet kampen seg i 2. omgang: Strålende åpning av Haslum. Aksel Horgen stormer frem og kontrer inn 16-16.

Vi linker til Elverums forhåndsartikkel på nett foran dagens kamp: «Det verste er at Bård Egil Tobiassen og Anders Røe tror at de kan vinne!»

37. min: Adam Nyfjäll sender Haslum foran 17-18.

48.06: Elverum har snudd det. Leder nå 21-19.

51.30: Magnus Søndenå setter en straffe, men misser på den neste. 21-20.

53.00: Søndenå satser hardt i angrep og utlikner. 21-21.

54.00: Bård Egil Tobiassen har to Elverum-spillere hengende rundt halsen, men slåss ballen i mål. Råsterkt! 21-22.

54.40: Tobiassen kjemper videre med strekk i låret. Setter inn 21-23.

56.30: Søndenå smeller til med et langskudd. 22-24.

57.45: 23-24. Steffen Stegavik.

58.00: Magnus Søndenå med en ny viktig scoring for Haslum 58.00.

58.45: Simen Schønningsen er litt heldig, men ballen går i mål. 23-26.

59.31: Lekkert innspill til Sebastian Barthold. 23-27!

Det blir også sluttresultatet. En knallsterk seier for Haslum.