Nyfjäll: – Det løsnet skikkelig for meg i dag! – Haslum
FOTO: Espen Hildrup

Nyfjäll: – Det løsnet skikkelig for meg i dag!

BERGEN: Kampuret stoppet med sifrene 21-28 i Bergen søndag kveld – fordel Haslum. Og for en svenske så var det ekstra deilig med seier mot FyllingenBergen.

– Ja, det løsnet skikkelig for meg i dag, smiler 12-målsscorer Adam Nyfjäll etter kampslutt.

Svensken satte 12 av 14 skudd i nettmaskene bak en utspilt Lars Eggen Rismark.

– Helt fornøyd med kampen for min egen del. Det er selvfølgelig kjempedeilig å sette så mange mål, etter kampen vi hadde mot dem sist i Bergen.

Endret på taktikken før kampen
Han forklarer hvorfor han tror sluttresultatet ble som det ble i Bergen i dag.

– Vi endret på taktikken vår foran dagens kamp, der vi skulle komme høyere ut og fram på bakspillerne til FyllingenBergen. Vi gjør dem passive i vårt forsvar, og da er det godt og se at Trond også plukker ballene sine bakerst, sier strekspilleren.

Til pause gikk Haslum inn med ledelsen 10-14. Etter 30 minutter av andre omgang hadde Fyllingen scoret 10 mål til. Haslum scoret 14 mål til etter pause.

Nyfjäll er fornøyd med at laget klarte å holde Fyllingen under 20 mål i stort sett hele kampen.

Scoret bare 20 mål
– Det er en god styrke det vi viser med at vi holder Fyllingen under 20 mål stort sett hele kampen i dag. De får noen billige mål på slutten, da kampen egentlig er avgjort, men alt i alt viser vi oss frem fra en meget positiv side i dag, sier 23-åringen.

Svensken forklarer at laget var svært tente foran oppgjøret, ettersom Haslum røk ut av cupen, mot samme lag – og i samme hall, på en forsmedelig måte, en måned tidligere.

– Vi var svært tente hele gjengen foran dagens kamp. Vi ville gå ut på parketten i dag og vise at vi kunne bedre enn det vi viste mot dem for én måned siden.

Hatoppgjør neste
Norges, og håndballens, «El Clásico», spilles onsdag om en og en halv uke i Terningen Arena.

Nyfjäll vet allerede hva det vil si å presentere Haslum i en kamp mot Elverum.

– Et ekte hatoppgjør, har jeg lært allerede. Vi vet alle som spiller den kampen hva det vil ha å si for klubben, er Nyfjälls korte kommentar om Haslums neste kamp.

NESTE KAMP:
Elverum – Haslum
Terningen Arena 11.11.15
Kl. 19:00

NESTE HJEMMEKAMP:
Haslum – Bodø
Nadderud Arena 15.11.15
Kl. 18:00