Disse lagene tror Haslum-treneren på i kvartfinalene i NM – Haslum
Skarpsnos tips for kvartfinalene i NM.

Disse lagene tror Haslum-treneren på i kvartfinalene i NM

Haslum røk ut mot Fyllingen i 4. runde i cupen 23. september. Det samme gjorde fjorårets cupvinner ØIF Arendal, samt Elverum og Drammen. Men det hindrer ikke Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til å komme med noen råtips foran onsdagens fire kvartfinaler i cupen, som du kan følge på handballtv.com.

Tror på fjorårets finalist
Fjorårets tapende cupfinalist, Bodø, spiller på bortebane mot overraskelseslaget Follo onsdag klokken 19:00 i FolloTrykk Arena.

– Her vinner Bodø. De har slitt med skader på nøkkelspillere innledningsvis, og får kanskje kaptein Vetle Aga tilbake til kampen. De har også forsterket seg med en serber, som jeg ikke har så god oversikt over nå, men det laget de stiller skal være godt nok til å kapre seieren. Børge Lund er sannsynligvis også tilbake, mens fjorårets beste spiller  i GRUNDIGligaen, Stig-Tore Moen, ikke er det.

Haslum møter forøvrig Bodø i seriesammenheng 15.11 i Nadderud Arena klokken 18:00.

– Vanskelig for Viking
En annen kamp som det er knyttet spenning til, er kampen mellom Viking og FyllingenBergen i Stavanger Idrettshall onsdag.

– Fyllingen har imponert mange så langt denne sesongen, og ligger på andreplass i GRUNDIGligaen etter seks serierunder. Med én Eivind Tangen i god form, så skal det bli vanskelig for Viking å holde følge. Jeg tror på borteseier for FyllingenBergen.

Borteseier – igjen
Kolstad møter Halden hjemme onsdag klokken 18:00.

– Denne kampen blir litt mer jevn, der jeg tror lagene vil føle på hverandre underveis. Kolstad har overrasket denne sesongen. Men jeg tror nok Halden blir for sterke for Kolstad, selv om det kan ha noe å si med hjemmebanefordel. Viktor Skillhammar vil utgjøre forskjellen på lagene tilslutt, tror jeg.

– Soleklar hjemmeseier
Runar og Charlottenlund skal ut i kvartfinalenes siste kamp onsdag.

– Soleklar og lett hjemmeseier. Det er cirka en og en halv divisjon mellom lagene, så jeg blir overrasket om det blir CSK som stikker av med semifinalebilletten.

Neste hjemmekamp for Haslum er mot Bodø 15.11 i Nadderud Arena klokka 18:00.