Søndenå skal gjøre livet surt for ØIF Arendal – på høyreback – Haslum
LEVERTE: Søndenå leverte en grei kamp mot Kolstad, men det holdt ikke helt inn for Haslum.

Søndenå skal gjøre livet surt for ØIF Arendal – på høyreback

BEKKESTUA: Før morgendagens kamp mot ØIF Arendal i Sør Amfi, har Magnus Søndenå bekledd høyrebakspiller-posisjonen i de innledende kampene denne sesongen.

Fjorårets beste høyrekant i GRUNDIGligaen har som mål å bli mer stabil i sine prestasjoner på banen, og føler han har lykkes sånn delvis med det etter fire spilte seriekamper.

– De første kampene har for min egen del vært veldig varierende. Egentlig alt fra toppen av skalaen til bunnen, men jeg har som mål å bli mer stabil i mine prestasjoner – så derfor er jeg egentlig ikke helt fornøyd så langt. Jeg må prestere på et høyere nivå, konkluderer Søndenå.

Bombesikker: Haslum slår tilbake
Han er ikke i tvil om at Haslum kommer til å slå hardt tilbake etter noen dårlige resultater i innledningen av denne sesongen. Han er rett og slett bombesikker.

– Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å løsne mer for oss etter hvert. Vi har ikke overbevist noen, så jeg er bombesikker på at vi kommer til å slå hardt tilbake etter hvert som kampene kommer på rekke og rad, sier han og smiler lurt.

– Hva skal til for å lykkes mot ØIF i morgen? 

– Først og fremst så har de en god keeper, som jeg føler vi har hatt en liten tendens til å skyte god. Ut over det, så er det mange flere som må melde seg på vårt angrepsspill. Forsvarssmessig er det for det meste å fortsette å gjøre det vi har gjort til nå denne sesongen. ØIF er først og fremst et godt forsvarslag som liker å kontre, sier han.

– Mot et så bra lag som dem, så må man være tålmodig og nøye i angrepsspillet, med tanke på å sikre seg mot kontringer. Vi må være skjerpa, påpeker Søndenå.

Trives bak i banen
Fra kant til back. Søndenå forteller at det han liker best, det er å bli mye involvert i spillet, og nettopp det blir han som høyreback.

– Liker det veldig godt, men det er vanskelig å svare på hva jeg liker best av kant og back. Jeg blir helt klart mye mer involvert i spillet på bakspillerposisjon. Så det aller gøyeste må jeg si er en god variasjon, smiler han.

Den keivhendte magikeren tror på en tøff og jevn kamp i Sør Amfi klokken 18:00.

– Vi må vise oss fra vår beste side i morgen. Vi må vise at vi tør, og så håper jeg det er vi som står igjen med det høyeste flagget når vi har spilt i 60 minutter, sier han.

Søndenå legger til:

– Jeg er ikke redd for at vi havner bakpå. Vi må holde intensiteten og konsentrasjonen oppe, og da blir det en jevn kamp hele veien. Jeg gleder meg i hvert fall til revansje i morgen, avslutter han med et stort glis.

ØIF Arendal – Haslum
Onsdag kl. 18:00
Vises gratis på handballtv.com