Planen for hvordan cup-fiaskoen skal revansjeres er klar – Haslum

Planen for hvordan cup-fiaskoen skal revansjeres er klar

BEKKESTUA: Når Haslum søndag tar i mot Kolstad på hjemmebane i Nadderud Arena, skal det ikke bare kjempes om poengene. Cup-fiaskoen mot FyllingenBergen sist onsdag skal nemlig også revansjeres.

Og trener Tom-Eirik Skarpsno har en god plan på hvordan Haslum skal slå tilbake – og dét i rosa drakter for anledningen.

Usikkerheten i forhold til Kolstad som motstander knytter seg til ujevne prestasjoner. På sitt beste kan de ta poeng fra hvem som helst, men hittil har de kun klart å sanke ett poeng. De er veldig avhengige av godt målvaktsspill fra Goran Raikovic for å vinne kamper i GRUNDIGligaen. Slik jeg ser det mangler de også litt kjøtt og fysikk mot de beste lagene – særlig defensivt merker de nok forskjellen på 1. divisjon og eliteserien, slår Haslum-treneren fast.

– Men vi må ikke ta noen ting forgitt av den grunn, påpeker han.

– OBS; Mishels Liaba!
Tidligere Elverum-spiller og nåværende rekruttlandslagsspiller Mishels Liaba har vært en del skadet i åpningen av sesongen for Kolstad, men viste seg godt frem i første serierunde med 10 fulltreffere mot Halden. Det har ikke gått upåaktet hen hos Haslum-bossen.

– De har en veldig, veldig god skytter i Liaba, og det er absolutt en spiller vi må være obs på. Ellers så har de en bevegelig linjespiller, og de spiller et ganske så dynamisk angrepspill, sier Skarpsno på spørsmål om hva han vet om motstanderen som venter søndag.

Cupdrømmen røk: Sluttspillet skal vinnes
Etter at cupdrømmen røk for Haslum, har nå Skarpsno sett seg ut nye mål for sesongen. Det er målet er – ikke overraskende – å vinne sluttspillet.

– Sesongens mål er å spille om titler: Det betyr at vi må være med å spille om seriegull, som igjen betyr at vi må fortsette å vinne kampene våre i serien.

-Serien er kvalik til slutttspillet. Det er sluttspillet som er det store målet. Det er der mesteren igjennom sesongen blir kåret, smiler han, og legger ikke skjul på at han har en drøm om å stå igjen som den store vinneren etter en eventuell sluttspillfinale.

– Lykkes med det vi er bra på
Skarpsno har også utpekt seg en plan for hvordan cup-fiaskoen mot Fyllingen skal revansjeres.

– Planen er – som alltid – å levere en god utgave av Haslum. Vi må lykkes med det vi er bra på, også håper jeg publikum vil komme og støtte både oss og Rosa Sløyfe-aksjonen. Det er et bra tiltak, og det er hyggelig å kunne samle inn penger til noe som er viktig, poengterer han.

Han håper på god støtte og hjelp fra publikum søndag.

– Vi skal sørge for å lage god stemning på parketten, også håper jeg publikum gjør det samme på tribunen. Det er da vi lykkes, avslutter han med et stort smil.

HASLUM – KOLSTAD
SØNDAG KLOKKEN 18:00
NADDERUD ARENA