Fjorårets toer tok sesongens første poeng – slik gikk det i 4. serierunde – Haslum
Full runde for herrene søndag ettermiddag.

Fjorårets toer tok sesongens første poeng – slik gikk det i 4. serierunde

Selv om Haslum ikke spilte kamp i dag, var det duket for tre andre meget spennende kamper i GRUNDIGligaen for herrer onsdag kveld. Serierunde fire fortsetter søndag kveld.

Fjorårets toer i alle konkurranser – Bodø (BHK) – tok sesongens første seier på bortebane mot Stord.
STORD – BHK: 24–27 (11–10)
– De ledet ved kampens første mål. Etter det gikk det 47 minutter før de på nytt igjen gikk opp i ledelsen. BHK løp Stord i senk det siste kvarteret av kveldens kamp, skriver Avisa Nordland.

– Jesper Traberg og Stord hadde Bodø i kne, men mista alt i tette og tøffe sluttminuttar. Forsvarkjempa Jesper Traberg reiv seg fortvila i skjegget  etter to straffebom i sluttminuttane. Bodø med tidlegare Stord-spelar Magnus Kongestøl rei stormen av. Gjestene frå nord var tydleg letta etter å ha kriga Stord ut av stilen, skriver Haugesunds Avis etter kampen.

Utviklingen på kampen utartet seg slik:

10 min.: 4-2

20 min.: 9-4

40 min.: 17-15

50 min.:  19-22

Og til slutt altså: BHK 27 – Stord 24.

Dermed var det laget fra nord som kunne innkassere årets første topoenger hjem til Bodø.

ELVERUM – VIKING: 37-33 (13-18)

– Elverum trengte én omgang på å våkne, og holdt i prosessen på å forsove seg fra to poeng. Men etter pause ble det fart i sakene, og dermed stoppet tapsrekken på tre kamper.

Det skriver lokalavisa Østlendingen etter dagens kamp, og fortsetter:

– Elverum kom skjevt ut allerede fra start, og lot gjestene få et par mål før de i det hele tatt begynte å reagere. 11 bomskudd og åtte tekniske feil på 30 minutter sier litt om problemene Elverum sliter med om dagen.

Viking ga imidlertid ikke opp håpet om å få med seg poeng fra Terningen Arena, og klarte å bite seg fast da Elverum forsøkte å rykke ifra. Med drøyt 10 minutter igjen av kampen, var hjemmelagets ledelse bare på ett mål.

Med to minutter igjen på kamp-uret hadde Elverum økt ledelsen til fire mål.

– Kampen endte til slutt 37-33, og dermed klarte Apelgrens menn å snu en forferdelig 1. omgang til to viktige poeng, fortsetter Østlendingen.

BÆKKELAGET – ØIF ARENDAL: 18-22 (9-10)

ØIF Arendal vant forholdsvis greit 22-18 over Bækkelaget på bortebane onsdag kveld.

ØIF ledet 10-9 ved pause til tross for at de fikk en grusom start på kampen, og lå under hele 2-7 tidlig.

– Arendalittene reiste seg imidlertid, og virket å ha grei kontroll utover i 2. omgang hvor de stort sett hadde en ledelse på to-tre mål, skriver Agderposten.

Haslums neste hjemmekamp er mot Kolstad førstkommende søndag. Og i den anledning stiller hjemmelaget i nytrykte rosa hjemmedrakter. Vi gleder oss til å se deg på kamp!