Undrende Skarpsno: – Er det Løke eller Waitz du mener? – Haslum
- Løke eller maratonløper?

Undrende Skarpsno: – Er det Løke eller Waitz du mener?

Drammen fyrte på alle pluggene før kampstart i morgen. Det har fått Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til også å tenne på pluggene sine. Han reagerer på uttalelsene til Frank Løke, eller var det maratonløperen Grete Waitz?

– Din kommentar om uttalelsene til Frank Løke?

– Er det Løke eller Grete Waitz du mener? Han er jo blitt en maratonløper som kriger mot klokka for å rekke kampstart i morgen. Maratonløperen har jo pådratt seg en hofteskade, etter all løpingen sin, sier Tom-Eirik Skarspno og humrer utover Nadderud Arena.

Han liker at det blir blest foran kamper, men:

– Drammen har jo ikke vunnet noe siden 2009/10-sesongen. Men når de nå har kjøpt hjem stjernespillerne sine, så er de plutselig tøffe i munnen. Det er lenge siden jeg har hørt noe fra lillebror i Drammen. Godt er det at de endelig har de åpnet kjeften sin igjen, flirer han.

– Det er en stund siden de har vunnet noe nå. Som lillebror burde man være litt mindre bråkjekk, og heller se opp og lære av storebror, som faktisk har vunnet noe de siste årene, mener Skarpsno.

Han er en av tre trenere i Norge som har vunnet både cupen, sluttspillet og serien på et og samme år.

– Vi har vunnet alt som går an til å vinne i Norge i DHKs tørkeperiode. Kanskje får vi se Waitz på banen i morgen også, og da skal han få bryne seg godt på forsvaret vårt, sier Skarpsno med et lurt smil.