Storscorer Røe: – De må bevise mer før de går hardt ut mot oss! – Haslum
Anders Røe: - Deilig!

Storscorer Røe: – De må bevise mer før de går hardt ut mot oss!

DRAMMENSHALLEN (26-28):Kaptein Anders Røe var mildt sagt lettet over at han endelig fikk skikkelig hull på byllen – og det mot Drammen – i Drammen.

– Det er aldri feil å vinne over Drammen. For min egen del var det godt at det løsnet i dag. Jeg har slitt de siste kampene, selv om jeg aldri er god i serieåpninger. Det er også viktig at jeg tar ansvar, og at ikke bare de andre spillerne gjør det i slike kamper, smiler 10-målsscoreren.

Ekstra tenning
Han forteller om en ekstra tenning som gikk gjennom kroppen når Drammen gikk hardt ut i sosiale medier foran dagens kamp.

– Vi får en ekstra tenning når DHK går såpass hardt ut. De må bevise mer før de går hardt ut mot oss i forkant av kampen, hinter han i retning Drammen, og tilføyer:

– Det hjelper ikke å hente inn 9 eller 10 nye spillere når man ikke har bevisst noen ting.

Røe trekker frem Trond Tjemsland som en viktig bidragsrytter for at kampen endte med borteseier.

– Trond står en veldig, veldig bra kamp i dag. Vi får også tatt Kenny Boysen ganske bra, han får kanskje litt for mange mål. Johannes Hippe får også score noen kasser for mye, så vi får egentlig ikke helt betalt defensivt for den jobben vi gjør, slår han fast.

– I angrep så gjør vi ikke noen stor kamp, så der har vi fortsatt ting vi må terpe på. Deilig var det uansett å slå lillebror på bortebane, avslutter en strålende fornøyd kaptein.

KAMPFAKTA:

Drammen  26 (12) – Haslum  28 (12)

Toppscorer Drammen: Johannes Hippe 8

Haslum: Trond Tjemsland, Håvard Åsheim – Magnus Søndenå 3, Adam Nyfjäll 2, Anders Røe 10, Sebastian Barthold, Sander Øverjordet Andreassen 1, Simen Schønningsen 5, Vegard Sørlie Tennfjord, Bård Egil Tobiassen, Nikolay Strickland, Edvard Bjerkengen Sandvik, Håvard Bjørnskau Johannesen, August Baskår Pedersen 5, Aksel Horgen, Joakim Patriksson 2

Dommere: Kjersti Arntsen, Guro Røen

Utvisninger: Drammen 3×2 min., Haslum 4×2 min.

Tilskuere: 1.061 i Drammenshallen