Nivåforskjellen på lagene avgjorde da Haslum sikret seg videre avansement i cupen – Haslum
FÅR SKRYT AV SJEFEN: Håvard Åsheim.

Nivåforskjellen på lagene avgjorde da Haslum sikret seg videre avansement i cupen

19-32 (8-14): Jotunhallen var stedet da Haslum onsdag kveld sikret seg avansement til cupens fjerde runde, etter en 13-målsseier mot Sandefjord.

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno kunne by på et toppet lag, men han kunne konstatere at savnet etter Joakim Patriksson ble merkbart for bortelaget.

– Dette var en helt grei kamp fra vår side. En veldig mye bedre kamp enn mot Runar på søndag, for å si det sånn. Sandefjord manglet noen sentrale spillere i deres tropp, samtidig som jeg merket at vi savnet Joakim Patriksson på banen i dag, konstaterer Skarpsno.

For mye feil
Er det noe Skarpsno håper å kunne få rettet på til søndagens seriepremiere mot Bækkelaget i Nadderud Arena klokken 18:00, så er det å få bukt med tekniske – og individuelle feil, både i angrep og forsvar.

– Vi gjør for mye feil i dag, selv om vi holder oss på et stabilt nivå kampen gjennom. Vi må ha enkeltspillere som trer frem.

Nettopp det så ikke sjefen noe til i dag.

– Spillerne må manne seg opp, sier han.

– Men det er litt som forventet, vi har grei kontroll de siste 40 minuttene av kampen, og vi kunne ledet enda mer til pause (8-14), men det ble dessverre ikke sånn i dag, ettersom Sandefjord fikk skyte nesten fritt, fastslår hovedtreneren.

– Vi må opp i ringa
Han mener det nivået spillerne viste i dag, ikke holder mot Bækkelaget i seriepremieren.

Skarpsno etterlyser mer fart i angrepsspillet.

– Vi må få opp farten i angrepsspillet vårt, og sette sjansene våre. Også må vi opp i ringa til kampen mot Bækkelaget, for selv om vi vant i dag, så holder ikke det mot dem, mener Haslum-treneren.

Viste seg positivt frem
To spillere som får ekstra skryt i dag er Håvard Åsheim og Magnus Søndenå.

– Magnus leverer godt med 9 mål både fra sin kant- og bakspillerposisjon. Håvard er også god – og stopper Sandefjord til å score flere mål med fine redninger.

Søndag kommer Bækkelaget på besøk til Nadderud Arena klokken 18:00. Kommer du da?