Bård Egil Tobiassen gjør comeback i Haslum HK – Haslum

Bård Egil Tobiassen gjør comeback i Haslum HK

Etter at nyheten om at Erlend Mamelund ble lånt ut til THW Kiel, har Haslum jobbet med å tette tomrommet som Mamelund etterlot seg. Bård Egil Tobiassen har den siste tiden deltatt på flere treninger med Haslum HK, og vi ser oss nå svært fornøyde med at sistnevnte har undertegnet en kontrakt med Haslum HK.

Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno har vært klar på utfordringene i forhold til spillerstallen, og Haslum HK ser seg nå svært fornøyde med å kunne presentere denne signeringen. .  Bård Egil og Haslum HK er i første omgang enige om spill for klubben ut 2015.

-Bård Egil er en gammel kjenning for både Haslum som klubb – og meg som trener. Dette vil løfte oss både i treningsarbeidet og på banen. Bård er en lojal spiller som alltid gir 100 prosent på alle treninger og kamper. Jeg gleder meg stort over å ha han i stallen igjen, slår Skarpsno fast.

Tobiassen spilte sin siste kamp i Haslum-trøyen i semifinalen i sluttspillet i 2013/14-sesongen.

Han har siden den gang spilt håndball for 2.divisjonslaget Stabæk IF, med blant andre tidligere Haslumspillere som Fredrik Dyve og Henrik Westgaard.

-Det er en stund siden jeg har tenkt eliteidrett, men jeg er veldig motivert for å gjøre en god jobb for gamleklubben min. Blandingen av at jeg fortsatt tror jeg har noe å bidra med, og det at vi har en veldig talentfull og motivert spillergruppe, appellerte direkte til meg, smiler Haslums nyeste signering.

Til daglig jobber Tobiassen i NITO  i markedsføringsavdelingen.  Han har siden sist også giftet seg, og sammen med hans kone, Marte, venter de også nå et barn.  

Haslum HK serieåpner hjemme i Nadderud Arena søndag 06.09 18.00 mot Bækkelaget Elite.

-Vi gleder oss til å starte på alvor. Nå har det vært mange treningskamper. Et lokaloppgjør både i første og tredje seriekamp (Drammen HK, onsdag 16.09) setter en ekstra spiss på det hele, sier daglig leder i Haslum Håndballklubb, Jarle Ludviksen

Haslum HK – alt er mulig

 

Pressekontakt:

Spiller, Bård Egil Tobiassen,  45542948

Trener, Tom-Eirik Skarpsno,  97123212

Daglig leder, Jarle Ludviksen , 97681161