Cupfinalene og Golden League til Nadderud Arena – Haslum

Cupfinalene og Golden League til Nadderud Arena

CUPFINALEN OG GOLDEN LEAGUE TIL NADDERUD ARENA

Norges Håndballforbund har bestemt at årets cupfinaler for seniorer skal spilles i Nadderud Arena onsdag 30. desember.

I tillegg skal alle de seks kampene i Golden League for menn spilles i Nadderud Arena 5.-8. november. Da kommer herrelag i verdensklasse på besøk fra Frankrike, Danmark og Island. Landslagssjef Christian Berge ser frem til å spille landskamper i den nye arenaen på Bekkestua.
– Hallen er flott og publikum kan glede seg til seks toppkamper med de største håndballprofilene i aksjon. Vi gleder oss til å spille kampene der og ta imot gjestene i Nadderud Arena, sier han.

Norges Håndballforbund har gjort en grundig vurdering ved valget av Nadderud Arena som cupfinalested, og Norsk Topphåndball (NTH) støtter beslutningen.

Nadderud Arena tar rundt 2.000 tilskuere og har alle fasiliteter som trengs til de kommende arrangementene. Styreleder Knut Guldbrandsen i Nadderud Arena er stolt av å kunne vise frem Bærums nye storstue til både verdensstjerner og et håndballinteressert publikum.
– Vi vet at Nadderud Arena er en flott, moderne og fleksibel arena. Beslutningen om å velge vår hall til disse store arrangementene, synliggjør flerbruksmulighetene i en idrettshall som primært er bygget for breddeidretten – i tillegg til at den er gymsal for Bekkestua Barneskole. Dette var noe våre politikere var svært opptatt av da bevilgingen for å bygge hallen ble tildelt, og vi er nå glade for å kunne levere også på dette området, sier styrelederen.

Haslum Håndballklubb blir teknisk arrangør og samarbeidspartner for Norges Håndballforbund under Cupfinalene og Golden League. Dette gjør daglig leder Jarle Ludviksen i Haslum HK både stolt og ydmyk.
– Med fullsatt arena på åpningsfesten 8. februar, og tilnærmet fullsatt hall under årets sluttspill, vet vi at stemningen blir svært god i en stor arena som fremstår som intim og publikumsvennlig. Vi regner med at vår evne til å arrangere og samarbeide med andre frivillige tilknyttet Norges Håndballforbund, har spilt en rolle i denne vurderingen. Slike store arrangementer er ett stort løft for oss som klubb, og med våre fantastiske frivillige og ikke minst velvilligheten i moderklubben Haslum IL er vi trygge på at vi skal levere svært gode arrangementer, avslutter Ludviksen.

Kontaktpersoner:

Nadderud Arena, styreleder Knut Guldbrandsen, tlf. 901 76 895.
Haslum Håndballklubb, daglig leder Jarle Ludviksen, tlf. 976 81 161.