Haslum vant Santa Kristina Cup – Haslum

Haslum vant Santa Kristina Cup

Haslum har deltatt på Santa Kristina Cup som ett ledd i oppkjøringen mot årets sesong. I tillegg til 3 kamper har laget gjennomført flere treningsøkter.  Først og fremst vil vi  takke Tynset for en fabelaktig helg på Savalen og i Tynsethallen. Motstandere har vært Kolstad, ØIF Arendal og Elverum. Det var med andre ord ingenting å si på nivået på denne cupen.

Vi starter fredag mot Kolstad som er nye i GRUNDIGligaen denne sesongen.  Denne kampen vinner vi  40-26. Resultatet sier jo at det var klasseforskjell. Mye bra i laget og en flott debut av Adam med 9 «kasser». Ellers solid forsvarsspill av debutant Aksel og Tjemsland solid i mål. Mange bra prestasjoner!

Lørdag får vi ett tap mot fjorårets seriemester 29-26. Litt ujevne prestasjoner fra vår side. Vi møter ett bra, fysisk lag og taper fortjent. Haslum tar litt for lite dueller i matchen – og vi gir ØIF litt «lette» mål samtidig som vi bommer på 3 straffer. Adam Nyfjell er igjen Haslums beste.

Vi avslutter helga i Tynset  med en deilig seier over Elverum og med det turneringsseier i Santa Kristina cup foran Elverum, Kolstad og ØIF Arendal. 2 seire og 1 tap for vår del, noe vi er brukbart fornøyd med. Vi har fortsatt mye å jobbe med…

Neste mål for gutta nå er Skjærgårdslekene i Tønsberg helgen 7.-9. august.