Aksel Horgen klar for Haslum HK – Haslum
Foto: Follo HK

Aksel Horgen klar for Haslum HK

Aksel Horgen (18) klar for Haslum HK kommende sesong 2015/16. Haslum HK og Aksel er enige om en avtale på 3 år. Aksel kommer fra Follo HK i 1.divisjon og har vært svært delaktig med sine 84 mål i at Follo HK i år spilte kvalifisering til GRUNDIGligaen. Aksel er fast inventar på Landslag menn 96, som seinere i sommer skal til Russland for å spille VM.

– Dette er absolutt siste eksterne spiller vi får inn i laget vårt før neste sesong. De neste bekjentskapene på neste års elitelag kommer fra moderklubben vår, Haslum IL.

Aksel er en svær lovende og talentfull unggutt som vil bringe inn både kvalitet og ytterligere ungdommelig pågangsmot i Haslum HK. På tross av sin unge alder innehar Aksel utvilsomt elitekvalitet, sier en fornøyd trener Tom-Eirik Skarpsno.

Aksel har også vært en av ”96-gutta” som har spilt for landslaget over seg. Han var bl.a med på å spille LM94 til VM i Brasil i en kvalifisering på Island i januar måned.

– Nå er kjernen i stallen vår helt komplett, og vi ser fram i mot både neste sesong og sluttpillsemi førstkommende onsdag, sier styreleder Knut Guldbrandsen. Nå kan klubben bruke alle positive krefter på den spennende innspurten av GRUNDIGLIGAEN, og til onsdag ønsker hele klubben å vise fram den flotte arenaen vår fram fra sin beste side. Vi satser på fullt hus og en gnistrende kamp mellom de to rivalene Elverum og Haslum, og selvsagt vinner Haslum, avslutter Guldrandsen.

Når spillet er ferdig og vi nærmer oss juni, vil Horgen slutte seg til laget for å delta på de tøffe sommermånedene med forberedelser fram til sesongstarten 06. September. Magnus Søndenå, vår høyre kant vil neste år danne kantduoen på høyre flanke. De kjenner hverandre fra tiden de spilte sammen i klubb.

– Det skal bli spennende med ny klubb for meg fra denne sommeren av. Det var tungt å forlate Follo HK, en klubb jeg har utviklet meg godt i. Hadde håpet og rykke opp med dem. Nå ble det ikke slik, og i forhold til mine ambisjoner så mener jeg at eliteserien er bra for meg, sier en fornøyd Horgen.

Det blir fortsatt rød drakt på Aksel neste sesong, som for øvrig er langhusgutt, akkurat som Håvard Åsheim. – Når jeg hadde bestemt meg for eliteserien, var Haslum et godt alternativ, jeg har spilt med flere av gutta både på klubb – og landslag, så mange av de (Simen Schønningsen, Håvard Åsheim, Sander Øverjordet, Joakim Patriksson osv) kjenner jeg ganske godt. Med den ekstra tryggheten i bakhånd og det sportslige på plass, var Haslum et bra valg for meg, avslutter Horgen.

Det skal bli spennende å følge også neste års mannskap i ligaen. To helt nye fjes skal spilles inn i laget, og vi har trua på at også de skal være med å utvikle klubben videre. Målet er som alltid, kjempe om edle metaller i liga, cup og sluttspill.

Vi ønsker Aksel velkommen til Haslum HK.

Kontaktpersoner:
Haslum HK, Tom-Eirik Skarpsno, 97123212
Spiller, Aksel Horgen, 94858585