Elverum tok første stikk i semifinalene – Haslum

Elverum tok første stikk i semifinalene

Onsdag 6. mai er det hjemmekamp i Nadderud Arena hvor Haslum har alle muligheter til å sikre en tredje og avgjørende semifinale.

Elverum ledet mye av kampen og var på det meste seks mål foran(17-11), fem minutter før pause. Til pause sto det 18-13 i Terningen Arena.

Drøyt ti minutter ut i andre omgang hadde Haslum hentet inn det meste av forspranget og pustet Elverum i nakken. Resten av kampen var Haslum aldri mer enn to-tre mål bak, men klarte aldri å utligne. Det ble Elverum som gikk seirende ut av den første semifinalen, 30-28.

Nå er det halvannen uke til neste semifinale, vi håper det blir stor stemning i hallen med fulle tribuner med både hjemme-. og bortesupportere! Vi fyrer opp grillen fra 17:00, kampstart er 19:00. Sikre deg billett allerede i dag på TicketCo.no.