Haslum til semifinale i sluttspillet – Haslum

Haslum til semifinale i sluttspillet

Haslum vant over Halden i den siste og avgjørende kvartfinalen, nå venter semifinale! Sammen med Haslum er Elverum, Bodø og Runar klare, torsdag blir det avgjort hvem som blir Haslums motstander. Bodø er høyest rangert lag fra serien og velger motstander først, Haslum får gjenværende lag. Det best plasserte laget fra serien får hjemmekamp(er) til slutt. Både Elverum og Runar hadde lavere plassering enn Haslum i serien, så vi får mest sannsynlig bortekamp søndag 26. april og hjemmekamper 6. og 10. mai.

Hjemmelaget hadde god kontroll på Halden allerede fra start og ledet med fem til pause, 17-12. Anders Røe og Magnus Søndenå sto alene for 19 av Haslums mål i kampen, Søndenå fikk studio i HåndballXtra til å måpe med et underarmsskudd med feil arm. Harald Bredeli sammenlignet Anders Røe med Mikkel Hansen og Nikola Karabatić etter en av hans tolv scoringer i kampen.

I andre omgang kom Halden tre mål bak ved et tilfelle, men aldri nærmere. Haslum vant komfortabelt 33-25 og kunne juble for semifinaleplass.

Les hva budstikka skriver om kampen!

Kampfakta
Haslum-Halden, Nadderud Arena
Resultat: 33-25(17-12)
Utvisninger: Haslum 1 x 2 min, Halden 3 x 2 min
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas
Tilskuere: 407

Haslum
Anders Røe 12, Magnus Søndenå 7, Jakob Gjøen 5, Erlend Mamelund 4, Einar Riegelhuth Koren 2, Sander Andreassen Øverjordet 1, August Baskår Pedersen 1, Thomas Horneland Boilesen 1, Sebastian Barthold, Simen Nicolay Schønningsen, Vegard Sørlie Tennfjord, Christoffer Brännberger, Håvard Bjørnskau Johannesen, Joakim Patriksson, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Toppscorer Halden: Rasmus Carlsen 8 mål.