Haslum klare for semifinale? – Haslum

Haslum klare for semifinale?

Det står om semifinale i sluttspillet, mulighet til å spille seg til en sluttspillfinale og kjempe om gullet og kvalifisering til Champions League. Haslum er klare for mer europeisk motstand også neste sesong!

Nå er det siste kvartfinale mot Halden som gjelder. Etter en stusselig forestilling i bortekampen i Halden, var det et helt annet Haslumlag som viste seg frem i Nadderud Arena. Det ble seier sist søndag og Haslum viste at det var klasseforskjell på lagene.

Ekstra gledelig søndag var gjensynet med en gammel kjenning, Einar Riegelhuth Koren var tilbake på banen i Haslumtrøya! Einar stiller også i onsdagen kvartfinale mot Halden. Det er også på sin plass å gratulere juniorspiller(f.1998) Thomas Horneland Boilesen med sine første seniormål! Thomas kom inn og satte to mål på slutten av kampen, vi håper det blir mange flere fra unggutten i årene som kommer!

Nå håper vi du kommer og heier oss frem til semifinale. Ta også med partner, barn, nabo, kolleger, besteforeldre og alle kjente, vi håper på TOPP stemning i hallen onsdag kveld! Kampstart er 18:00!

VI SEES!

Plakat_Haslum-Halden_sluttspill_2

 

Hvis du mot formodning ikke har mulighet til å komme i hallen, kan du følge med på kampen på TV2 HåndballXtra og TV2 Sumo. Les mer på handball.no