Seier i kvartfinale to – Haslum

Seier i kvartfinale to

Haslum reiste kjerringa og vant i den andre kvartfinalen og sikret med det en ny og avgjørende kvartfinale på onsdag. Halden vant det første oppgjøret, så alt presset var på Haslum før kampen. Det gikk ikke mange minuttene ut i kampen før Haslum tok grep på kampen og dro i fra på måltavla, til pause ledet hjemmelaget med syv må, 15-8.

Haslum var i en annen klasse enn Halden i søndagens kamp, mye takket være en god Håvard Åsheim i mål og i andre omgang økte Haslum ledelsen ytterligere. Det ble aldri veldig spennende i Nadderud Arena, vertene vant den andre kvartfinalekampen hele 30-18.

Tre kvartfinaler igjen
Nå er det en kamp igjen og Haslum har all mulighet til å nå semifinalen i sluttspillet. I de andre kampene er det kun Bodø som er klare for semifinale, de andre fire lagene må også ut i en tredje kamp på onsdag. FyllingenBergen vant over Elverum etter ekstraomganger på Elverum og ØIF Arendal sikret ny kamp etter tomåls-seier over Runar i Arendal i søndagens andre kamper.