Tap i bortekampen – Haslum

Tap i bortekampen

Det endte med tap i den første kvartfinalen mot Halden, men det er fortsatt mulig å nå semifinale i sluttspillet. Neste kamp er hjemmekamp i Nadderud Arena søndag 19. april kl. 16:00.

Haslum og Halden fulgte hverandre tett i den første omgangen og det var først syv minutter før pause at Haslum spilte seg til en tre-målsledelse for første gang i kampen. Halden avsluttet omgangen best og hentet inn forspranget, til pause sto det 16-16.

Etter pause var det Haslum som måtte hente inn hjemmelagets ledelse fra start, men fra ti minutter ut i omgangen var det igjen helt jevnt. Fem minutter før slutt var stillingen 29-29 og det var Halden som scoret mest i sluttminuttene. Haslum tapte første kvartfinale 34-31.

Kampfakta
Halden Topphåndball – Haslum HK, Remmenhallen
Resultat: 34-31(16-16)
Utvisninger: Halden 4 x 2 min, Haslum 1 x 2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Haslum
Erlend Mamelund 8, Anders Røe 6, Simen Nicolay Schønningsen 5, Joakim Patriksson 4, Magnus Søndenå 2, Vegard Sørlie Tennfjord 2, August Baskår Pedersen 2, Sebastian Barthold 1, Sander Andreassen Øverjordet 1, Jakob Gjøen, Håvard Bjørnskau Johannensen, Jonathan Bjørnskau Berens, Thomas Horneland Boilesen, Jon Halfdan Reistad, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Toppscorer Halden: Rasmus Carlsen, 10 mål.