Sluttspillet er i gang! – Haslum

Sluttspillet er i gang!

Haslum valgte Halden som motstander i kvartfinalene og det er Halden som starter med hjemmekamp. Kvarfinalene spilles med hjemme- og bortekamp, det er det høyest plasserte laget i GRUNDIGligaen som spiller hjemme i den andre kvartfinalen, det samme gjelder hvis det må spilles tre kamper for å avgjøre hvem som går det semifinale.

Haslum har hatt god kontroll på Halden i serien, men GRUNDIGliga-debutantene fra Østfold overrasket mange med å vinne over Elverum og ta en sjetteplass i sin første sesong. Det blir tøffe kamper for Haslum, først ut er søndagens kamp i Remmenhallen klokken 16:00. Kampen sees også på TV2 Sumo!

Neste kamp er hjemme i Nadderud Arena søndag 19. april, kl. 16:00!

De andre kvartfinalene spilles også søndag ettermiddag:
1800   Runarhallen 1           Runar Sandefjord – ØIF Arendal
1800   Drammenshallen    Drammen – Bodø HK
1800   Framohallen 1+2      FyllingenBergen – Elverum