Tredjeplass tross tap – Haslum

Tredjeplass tross tap

Elverum fikk til tider herje med Haslum i Terningen Arena, men klarte ikke vinne med de nødvendige syv målene for å kapre tredjeplassen.

På det meste ledet Elverum med åtte mål i GRUNDIGligaens siste kamp, men halvveis ut i andre omgang tok Haslum grep og begynte innhentingen. Når sluttsignalet gikk vant Elverum med tre mål, 25-22, mens Haslum var laget som kunne juble for medalje.

Les mer:
Budstikka
Østlendingen
Intervju med Erlend og Tom-Eirik

Kampfakta
Elverum-Haslum, Terningen Arena
Resultat: 25-22(14-8)
Utvisninger: Elverum 3 x 2 min, Haslum 1 x 2 min + 1 rødt kort
Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad
Tilskuere: 1575

Haslum
Erlend Mamelund 9, Magnus Søndenå 4, Sebastian Barthold 3, Simen Schønningsen 3, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Anders Røe 1, Joakim Patriksson 1, Sander Andreassen Øverjordet, Christoffer Brännberger, Jakob Gjøen, Håvard Bjørnskau Johannesen, August Baskår Pedersen, Thomas Horneland Boilesen, Jon Halfdan Reistad, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Toppscorere Elverum: Erik Thorsteinsen Toft og Nikolaj Mehl, 6 mål.