Vi spiller om bronse! – Haslum

Vi spiller om bronse!

De siste sesongene har de vært gullet som skal deles ut i denne kampen, klassikeren Haslum-Elverum. Sist sesong var det Haslum som overlegent vant gullet i Nadderudhallen, i årets sesong er det Bodø og ØIF Arendal som kjemper om det edleste metallet. På Elverum står det om bronse, tredjeplassen i serien og bedre utgangspunkt i sluttspillet. For det er tredjeplassen som får velge motstander fra 5, 6, 7 eller 8.plassen i serien, fjerdeplassen får det laget som ingen av de tre beste lagene ønsker å møte.

Det har vært en lang og begivenhetsrik sesong, toppet med ny hall 8. februar og gruppespill i EHF Cup – der klarte unggutta å slå Hamburg på hjemmebane og de sveitsiske mesterne Pfadi Winterthur i Sveits. Fasiten etter 21 kamper i GRUNDIGligaen er fjorten seiere, syv tap og 28 poeng på tabellen. Elverum ligger to poeng bak og må slå oss med mer enn seks mål, siden vi vant 32-26 i Nadderudhallen før jul.

Det er Haslum som har overtaket på forhånd, vi stiller med full tropp i den siste kampen i årets GRUNDIGliga. Kampen ser du på TV2 Sumo kl. 18:00, følg også med på HåndballXtra på Sportskanalen for kommentarer fra studio – sendingen starter 18:00.

Vi skal sikre bronsen!