Anders Røe forlenger med Haslum HK. – Haslum

Anders Røe forlenger med Haslum HK.

Haslum HK kan stolt meddele at klubben har kommet til enighet med vår kaptein Anders Røe om 3 nye år i Haslumtrøya. Anders har hele sin seniorkarriere spilt for Haslum HK og er en stor del av ryggraden til klubben.

Han har vært kaptein for laget siste to sesonger, på laget som bl.a tok seriegull i fjor.

 

  • Anders er en solid spiller som vi setter svært høyt her i klubben. Han kan bekle alle plasser bak på banen, samt svært anvendelig i forsvar. Vi er veldig glade for at han ønsker å fortsette i Haslum etter 9 år i seniortrøya for klubben, sier trener Tom-Eirik Skarpsno

 

Haslum HK er i ferd med å ha stallen for kommende sesong nær komplett. Klubben har en strategi om kontinuitet på trener- og spillersiden, og derfor ønsker klubben å bevare stammen i årets lag også neste sesong. Fra før av er det klart at linjespiller Chrisoffer Brännberger reiser til Sveits etter sesongslutt. Han blir erstattet med Adam Nyfjäll fra Falk.

 

  • Haslum HK er klubben jeg ønsker å vinne noe med også i framtiden. Vi har hatt og har spennende lag og store ambisjoner. Ekstra gøy er det jo å vinne noe, men i år har vi også fått 10 tøffe internasjonale kamper med på lasset. Jeg ser ekstra fram i mot sluttspillet, der skal vi selge oss dyrt for en tittel til, sier Anders Røe.

 

I morgen reiser gutta i rødt opp til Elverum for å spille om 3.plass og medalje i årets Grundigliga. Oppgjørende mot Elverum er alltid morsomme og de siste 3sesongene har gullet blitt delt ut etter den kampen. Slik blir det ikke i år. Gull og sølv går til enten Bodø og Arendal, uvisst i hvilen rekkefølge.

Uansett, dette blir spennende!

Følg med på TV2sumo, eller Tv2 sportskanalen fra klokken 18.00 i morgen.