Europacup over for denne gang – Haslum

Europacup over for denne gang

 – seier over Hamburg ble høydepunktet i årets EHF Cup, etter lørdagens stortap mot Gorenje Velenje i Nadderud Arena.

Se bilder fra kampen!

Haslum hadde en vanskelig oppgave foran seg i returoppgøret mot slovenske Gorene Velenje, etter tap på 13 mål på bortebane måtte hjemmelaget vinne med 14 for å gå videre i EHF Cup.

Det som i utgangspunktet var en meget vanskelig oppgave for August Pedersen(bildet) og resten av Haslum, skulle vise seg å bli helt umulig i Nadderud Arena lørdag ettermiddag. Gorenje Velenje tok kommando fra start og hadde ingen planer om å gi fra seg poeng på bortebane i Norge.

Haslum var aldri i nærheten av å true Gorenje, til pause lå Haslum under 11-17. I den andre omgangen økte gjestene ledelsen ytterligere, det ble til slutt stortap for Haslum på stillingen 22-34.

– Jeg synes det helt klart den svakeste kampen vi gjør i e-cup. Vi henger ikke med fra start i det hele tatt så det ble dessverre en litt pinlig affære for vår del i dag, sa trener Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka etter kampen.

Kampfakta
Haslum HK – RK Gorenje Velenje, Nadderud Arena
Resultat: 22-34(11-17)
Utvisninger: Haslum 5 x 2 min og 1 rødt kort, Gorenje 6 x 2 min
Dommere: Arnar Sigurj¢nsson og Svavar Petursson, Island

Haslum
Anders Røe 7, August Baskår Pedersen 5, Simen Schønningsen 3, Vegard Sørlie Tennfjord 2, Christoffer Brännberger 2, Magnus Søndenå 1, Jonathan Bjørnskau Berens 1, Joakim Patriksson 1, Sebastian Barthold, Erlend Mamelund, Håvard Bjørnskau Johannesen, Jakob Gjøen, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Toppscorer Gorenje: Mario Sostraric, 9 mål.