Adam Nyfjäll til Haslum HK – Haslum

Adam Nyfjäll til Haslum HK

– Adam er en spiller som passer godt inn i våre filosofi og planer. I Adam får vi en svært ivrig gutt med et stort potensiale, og vi er sikker på vil utvikle seg videre i Haslumdrakta. Vi ønsker oss kontinuitet, men av og til får noen av våre spillere kontrakter for større klubber enn oss, det er jo bare hyggelig. Og vi er svært fornøyde med å ha funnet en god erstatter, så kort tid etter at det ble kjent at Christoffer (Brännberger red anm) skal spille for Kadetten neste sesong, sier trener Tom-Eirik Skarpsno

Adam kommer fra Falk Horten, der han har vært fast innslag på deres 1.div lag denne sesongen. Han har nettet 101 mål på 20 kamper, noe som gir et hyggelig snitt på 5 mål per kamp.

– Når Haslum HK kom på banen, ble jeg fort interessert. Haslum HK er en klubb med tydelige rammer og en filosofi som passer meg bra. Jeg har store ambisjoner, og jeg har troa på at dette er stedet som vil utvikle meg videre. Dessuten vil jeg gjerne vinne noe i Norge, og Haslum har jo vært i toppen i 10 år. Jeg kommer for å bidra, sier en glad Adam Nyfjäll.

Adam spilte forrige sesong i Viking HK, men er opprinnelig fra Lysekil. Der kommer bl.a vår bakspiller Joakim Patriksson fra. De kjenner hverandre godt fra før av, så vi vil neste år, ha to glade ”svenskegutter”.

– Det skal bli gøy å spille med Adam. Selv om det er noen år i mellom oss, har jeg god kjennskap til Adam både som person og håndballspiller. Dessuten er Adam en super gutt som vil bidra med humør i laget, sier Joakim Patriksson.

Haslum HK vil benytte anledning til å ønske Adam Nyfjäll velkommen til Bærum kommende sesong. Klubben er også i ferd med å bli ferdig med stallen for kommende sesong. Vi ser fram i mot avslutningen av årets Grundigliga, og selvsagt et spennende sluttspill.

Kontaktpersoner Haslum HK:
Hovedtrener:
Tom-Eirik Skarpsno 97123212
Spiller:
Adam Nyfjäll 40458284