Ny sterk seier i EHF Cup – Haslum

Ny sterk seier i EHF Cup

Sterk borteseier av Erlend Mamelund og Haslum, hvor det ble revansje etter tapet mot Pfadi Winterthur i Bærum i februar.

KLIKK HER FOR BILDER FRA KAMPEN

Haslum tok føringen i kampen fra start, men ble hentet inn av hardtkjempende sveitsere gang på gang. Ledelsen i første omgang ble aldri mer en tre mål, til pause sto det 17-15 til bortelaget.

I andre omgang fikk ikke Haslum større luke enn i første omgang og etter to utvisninger på rad var Pfadi oppe i ryggen på Haslum og tok ledelsen i kampen for første gang ti minutter før slutt. Trond Tjemsland reddet to straffer på rad og var medvirkende til at Haslum igjen hadde føringen i kampen kun minutter før slutt. Ledelsen holdt helt inn, bortelaget kunne juble for to nye poeng i Europacup med seier 31-34 over Pfadi Winterthur.

– Angrepsmessig synes jeg vi gjør en fin kamp. Spillerne tar rollene sine bra. Vi møter ikke noe europeisk topplag. Vi kommer med lokale unge gutter, og det er aldri lett å vinne borte i Europa, sa trener Tom-Eirik Skarpsno etter kampen.

Kampfakta
Pfadi Winterthur – Haslum HK, EHF Cup
Eulachhalle, Winterthur(Sveits)
Resultat: 31-34(15-17)
Utvisninger: Haslum 3 x 2 min, Pfadi 3 x 2 min
Tilskuere: 850
Dommere: Miljan Vesovic og Novica Mitrovic, Makedonia

Haslum
Erlend Mamelund(BB) 8, August Pedersen 7, Christoffer Brännberger 7, Simen Schønningsen 5, Magnus Søndenå 4, Anders Røe 2, Joakim Patriksson 1, Sebastian Barthold, Vegard Sørlie Tennfjord, Jakob Gjøen, Håvard B. Johannesen, Trond Tjemsland, Håvard Åsheim.

Toppscorere Pfadi: Marcell Hess og Julian Krieg, 7 mål.