Stord neste post på programmet – Haslum

Stord neste post på programmet

Haslum er såvidt tilbake i Norge og klar for ny kamp - denne gangen GRUNDIGligaoppgjør mot Stord.

Stord har alt å spille for – både sluttspillplass og for å unngå nedrykk. Vestlendingene ligger på niende plass på tabellen før kampen, med kun et poeng ned til nedrykk og et poeng opp til sluttspillplass.

I høstens kamp mellom Haslum og Stord var det Haslum som tok med seg poengene i bagasjen tilbake til Bærum, men det ble slettes ingen lett kamp. Det endte til slutt med to-målsseier til Haslum, etter at lagene fulgte hverandre jevnt gjennom hele kampen.

Det er tett program for Haslum med liten tid til å hente seg inn mellom kampene. Sist uke var det bortekamper både i Arendal og i Slovenia, men nå er fult fokus på å slo Stord og gutta er klare.

Møt opp og støtt Haslum i nok en tøff kamp i GRUNDIGligaen, kampstart er 18:30!

Det er fortsatt mange spennende kamper igjen på programmet for Haslums del, allerede til helgen blir det storkamp i Nadderud Arena når Hamburg kommer på besøk! Møt opp i god tid før kampstart 16:15, her kan det bli mye folk!