Komfortabel seier over Stord – Haslum

Komfortabel seier over Stord

Det var ingen tvil om hvem som var best i Nadderud Arena onsdag kveld.

Haslum tok kommando fra start, men dro ikke særlig i fra de første tjue minuttene av kampen. Først de siste ti minuttene av omgangen skaffet Haslum seg skikkelig ledelse og gikk til pause med syv måls forsprang, 17-10.

I andre omgang var det aldri spennende, Haslum vant til slutt komfortabelt 34-22.

Kampfakta
Haslum HK – Stord Elite, Nadderud Arena
Resultat: 34-22(17-10)
Utvisninger: Haslum 3 x 2 min, Stord 1 x 2 min
Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad

Haslum
Anders Røe 10(BB), Magnus Søndenå 7, Christoffer Brännberger 4, Erlend Mamelund 4, Jakob Gjøen 3, Sebastian Barthold 2, Sander Andreassen Øverjordet 1, Vegard Sørlie Tennfjord 1, August Baskår Pedersen 1, Joakim Patriksson 1, Simen Nicolay Schønningsen, Håvard Bjørnskau Johannesen, Nicholas Scheel, Jon Halfdan Reistad, Håvard Åsheim, Trond Tjemsland.

Stords toppscorer: Bostjan Kavas, 5 mål.